Mt. Бедността на Гокс | Bulgarian.lamareschale.org

Mt. Бедността на Гокс

Mt. Бедността на Гокс

Mt. Gox бе най-големите Bitcoinexchangeas февруари 2014 г., работа с над седемдесет процента от всички сделки. Тя стартира на юли 2010 г. И управлявана от един скромен сграда в Токио, Япония. Той започна като плод на въображението на Джед Маккейлъб като средство за продажба на магия за събиране карти за търговия по начин, който е подобен на начина, запаси са продадени, но след като видя потенциала на Bitcoin, той го превръща в обмяна на Bitcoin. Както популярност нараства, Маккейлъб уморени от борсата, и се съгласи да го продаде на Марк Kareples, разработчик на софтуер, Linux, който я прокара, докато тя се превърна в най-популярната обмен с голяма разлика. Въпреки това, през април 2014 г. Компанията спря търговия внезапно. Това бе съобщено, че около 850 000 bitcoins проведе на борсата бяха вероятно откраднати, обяснявайки, привидно спонтанно затваряне. Липсата на прозрачност по отношение на точно колко bitcoins са отстранени, и местонахождението им, довели крайна реакция от общността Bitcoin. Възможността за измама от страна на висшите длъжностни лица, свързани с планината Gox, заедно с възможността за хакери крекинг дефектен система за сигурност са били широко обсъждани.

Скорошни развития

През февруари 2014 г. Компанията започва процеса на японски фалит под предлог, търсещи убежище от потенциална правна реакция на ощетени Mt. Gox кредитори. Karpeles оттогава е призован от финансовите престъпления мрежа за правоприлагане в САЩ ", за да дадат показания или на 5 май, 2014 г. Той не се появи. На 21 май 2014 г. С "Обявяване на започване на производство по несъстоятелност" по отношение на Mt. Gox е бил освободен на японски. Този документ представлява текущата правното положение на Mt. Gox като от 24 април 2014 г., както е предвидено от техния попечител и адвокат, Нобуаки Кобаяши. В документа се посочва също, Karapeles като "в несъстоятелност предприятие" под Mt. Gox име. Тя се стреми да обясни намеренията на Mt. Gox лице, с особено интересни последици по отношение на извличането на bitcoins ляво на борсата в момента на неговото "катастрофа. Съобщението предлага две основни точки:

  • Лицата, които притежават дългове към несъстоятелност предприятието не трябва да изплати тези дългове до несъстоятелност предприятието.
  • Лица, притежаващи активи на фалиралото предприятие не трябва да достави такива активи на несъстоятелност предприятието.

В документа се посочва, че всички задължения към размяната не трябва да се обърне към нея, нито да притежаваните активи да бъдат върнати в този момент. Това най-вероятно правен формалност да освобождава Mt. Gox от носещи допълнително бреме. Бяха ли те да се натрупват толкова капитал, или активи задължения към тях, докато в такава деликатна ситуация, това може да се отрази негативно на тяхното ниво на отговорност, особено от правна гледна точка.

Дълговете на несъстоятелност юридическото лице

В процес на разработка на бившия точка, среща кредитор е неясно споменати. Това най-вероятно е предназначен за онези, които държат масови количества Bitcoin на борсата преди неговото катастрофа, или за тези, които са прямо за ситуацията. Информация за срещата ще бъде оповестена по-късна дата на Mt. Gox уебсайт. Макар че, ясно се казва, не всеки кредитор трябва да присъстват на тази среща, за да получи обезщетение за тяхното Bitcoin. Най-важното откровение включва подробности за процеса, чрез който хората могат да бъдат повторно акредитирани. Документът показва, че официална система заявление ще присъства на интернет страницата, включително необходимите критерии за разследване, които ще се използват за разпространение на ликвидираните активи за квалифицирани лица. Тя пита потенциално отговарящи на кредиторите да остане пациент като тази система е изградена. Въпреки, че човек може да подаде за активите си преждевременно, обявяването умолява такива засегнатите лица да не се подават самотен иск, тъй като подобни твърдения "може да нямат законово задължени информация, или може да възникне разминаване в интерпретациите на описанията в тези документи." Отговорът на мястото, където най-bitcoins са все още е трудно постижимо. На 200000 възстановени bitcoins се очаква да бъдат включени в този процес на ликвидация, въпреки че това е една малка част от тези, които се съхраняват на борсата. Вероятност от гледна точка на всеки, или може би дори най-, Mt. Потребителите Gox да виждат своите средства, върнати им изглежда далечна в този момент. Mt. Gox е в отбранителна позиция законно, с разгневени потребители бавно губят кола и започват да приеме възможността, че техните bitcoins не може някога да се върнат към тях. Системата се внедрява за подаване на разследване изглежда обещаващо, макар и на спецификациите за това как ще бъдат предприети такива разследвания, на какво ниво на педантичност, и трудността, в които отговарят на условията за разпределение на ликвидация на средства е много съмнително. Обществото Bitcoin просто ще трябва да приемете, че отсега нататък никой обмен обаче голяма или привидно надежден и е непогрешим система, чрез която да посветят цялото си доверие. Цялата документ в оригинал японски и английски език

Свързани новини


Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 31 август - 6 септември 2014 г

Post Bitcoin

Bitcoin през 2014 г.: The Ups и Downs на една година

Post Bitcoin

Bitcon Geld иска Bitcoin да бъде пари

Post Bitcoin

Монетен кратък дневен отчет: Блокстрийм, уютни игри, регламентиране на Bitcoin и съдебни дела във Флорида

Post Bitcoin

Анализ на цените в Bitcoin: Продължаващото действие продължава

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin Резервира при 104%

Post Bitcoin

За Bitcoin Faucets

Post Bitcoin

Защо Bitcoin експерти не се страхуват от 51% атака

Post Bitcoin

Bitcoin срещу USD (долар) срещу злато: кое е по-добра инвестиция?

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Ръководство за начинаещи

Post Bitcoin

Проучване: Пътят на коприната беше промяна на парадигма в търговията с наркотици

Post Bitcoin

Bitcoin търговец услуги, както и фирми за парични услуги, изскачат