Анализ на цените в Bitcoin: Продължаващото действие продължава | Bulgarian.lamareschale.org

Анализ на цените в Bitcoin: Продължаващото действие продължава

Анализ на цените в Bitcoin: Продължаващото действие продължава

Тя е безопасно да се каже, че след края на Пътя на коприната търг вече не е никакво въздействие върху цената Bitcoin, било то положителни или отрицателни. Откакто ми анализ lastprice г. Bitcoinprice преживява странично действие. Да останеш между $ 610 и високо $ 630s на това изглежда, че цената вероятно няма да отиде по-долу $ 600, докато пазарите остават свободни от негативни новини, допълнително потвърждава моето предчувствие, че Пътят на коприната търг помогнали за установяването на нов краткосрочна тенденция в ниския $ 600s. От този момент нататък, аз вярвам, че Bitcoin цената ще остане сравнително стабилен, с лица на пазарите, които притежават инвестициите си в очакване на добри новини.

load...

Липса на майор новини Средства Flat Bitcoin Цена активност.

Откакто врява в Bitcoin общност над Пътя на коприната търг утихна, новината е относително спокойно, доколкото е Bitcoin е загрижен. Няма сериозни, които не са свързани с Bitcoin компании оповестиха намерение да приемат цифров валута като надеждно средство за плащане. Налице е също така по-нататъшни доклади от правителства или неправителствени агенции по отношение на това дали Bitcoin трябва да бъде прието или забранен. В крайна сметка, през последните 2 седмици, или така е било много спокойни в общността Bitcoin.

load...

Разбира се, общността на позитивист Bitcoin цена анализатори са постоянно идва с диви прогнози за бъдещи ценови траектории. Един индивид по-специално, на subreddit на bitcoinmarkets, наскоро посочи, малки неравности по цената, която предхожда големи Bitcoin "балони" и посочи една малка неравност, която е в ход в момента-9 преди дни. Съдейки единствено въз основа на това по-скоро незначителни неравности в цената Bitcoin, този човек спекулират, че може да станем свидетели на огромно увеличение на цените през следващите седмици. Много малко вероятно, освен ако някои от основните новини хитове на общността, която горива закупуване на гуляй. Този вид диаграма наблюдение и форма-сравняване е точно това, което идва от придържането към позитивист методология, когато се опитва да анализира Bitcoin цена. Само чрез третиране на промени в цената, като следствие от човешката дейност, ще бъдем в състояние да установи причината за тези промени и изграждане на точен портрет на какво бъдеще Bitcoin цена ще изглежда така. Анализаторите трябва да се гледат ценовите графики, а след това след новината за да се разбере, когато цената ще отиде, а не да гледа ценовите графики и след това да го сравни с класациите от миналата година.

load...

В много по-вероятно траекторията на цената Bitcoin ще прилича на постепенни увеличения, които се водят от началото на май. Ето защо, класации цена навлиза в края на 2014 г. Ще изглеждат като постепенно наклон, а не ракета до Луната. А бичи прогноза все пак, но малко по-разочароващо за нас хардкор Bitcoin ентусиасти. Въпреки това, ние не трябва да се изключва възможността за някаква голяма новина налага в обществото. В такъв случай, на Bitcoin цена най-категорично ще нарасне лавинообразно, въпреки постигнатите независимо дали височините в тази цена скок ще продължат да съществуват е несигурно. Например, Пътят на коприната търг предизвика значително увеличение на цената Bitcoin, но тъй като вълнението утихна цената започна да пада и се настани на сегашното си ниво.

Това се каза, че изглежда така, сякаш Bitcoin цената ще остане в рамките на $ 600- $ 640 диапазон, стига това да затишие в значителна новини продължава. Казвам това, защото обемът на търговия е постоянно намалява още от началото на юли. Това намаление означава увеличаване на размера на bitcoins се провежда, в което обяснява и странично действие, ние сме били виждаме от края на Пътя на коприната търг. Тъй като хората държат на разстояние от купуване, така и за продажба, изглежда вероятно, че пазарът е в очакване някои големи новини, положително или отрицателно. Те са се въздържа от извършване на която и значително количество от търговия поради страх от загуба или от продажба на точно преди вълна от добра новина или от закупуване преди вълна от негативни новини.

Какво може да се окаже, че новините? Ние се надяваме, че тя ще бъде положителни новини, разбира се, и скорошно монети Кратко интервю с Джош Garza, изпълнителен директор на GAW Миньорите намекна за някои много, много добра новина на хоризонта. Главният изпълнителен директор спомена, че компанията работи върху нещо огромно, подробности за които остават частни. Проект-председателя, според Джош Garza, ще революционизира начина, по който хората гледат на крипто-валута. Така че, когато този проект върви обществена, да се надяваме, ще видим огромни печалби в цената Bitcoin.

"Що се отнася където GAW става в бъдеще, всичко, което може да се каже, ще е държите очите си нащрек за проекта председателя. Устните ми са запечатани, различни от думите, че то се случва да революционизира начина, по който хората мислят за cryptocurrencies ".

load...

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin журналисти: Етиката за притежаване на Bitcoin

Post Bitcoin

Фарът на Майк Хърн би могъл да подобри значително Bitcoin

Post Bitcoin

2 април 2015 г

Post Bitcoin

Правилен анализ на цените на Bitcoin Част 1: Методология

Post Bitcoin

3 април 2015 г

Post Bitcoin

Bitcoin Цена: Когато новините са и не са важни

Post Bitcoin

Bitcoin Mining може да бъде по-изгодно скоро

Post Bitcoin

Основни положения на Bitcoin обяснени: МНО на БТК

Post Bitcoin

Дневен отчет на Bitcoin: Разработване на P2pool за Bitmain, за извличане на CloudManing от Арктическия цикъл на KnCMiner и още

Post Bitcoin

AsiaCoin преходи до доказателство за залог

Post Bitcoin

Какво представлява 51% атака - опростен инструктор за Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin милионер: топ 5 милионери Bitcoin