Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 17 август - 24 август | Bulgarian.lamareschale.org

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 17 август - 24 август

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 17 август - 24 август

Тази статия е първата вноска на нова, седмичен отчет Bitcoinmarket на монети Кратко. В тези пазарни доклади, да се представи обобщение на pricemovement Bitcoin по време на курса на седмицата, която ще започне в неделя в полунощ и ще приключи в полунощ на следващата неделя. Ние също така ще предостави анализ за всички, основните новини, които са оказали силно въздействие върху Bitcoin цена-ако това се налага. На последно място, ние ще осигури равни други условия (всичко останали равен) прогноза за движението на Bitcoin цена за идната седмица. Имайте предвид обаче, че неговата прогноза разчита на всички налични фактори, които са определящи движението на цените да остане равен; това е много малко вероятно, че тези фактори някога ще продължават да съществуват, за какъв период от време. Така че, докато ние ще кажем, че Bitcoin цената ще направи х, при равни други условия, само имайте предвид, че действителните движения вероятно ще се различават от общата ни прогноза.

Това се каза, нека погледнем към дневната, отваряйки цени за седмицата на борсата за Bitstamp Bitcoin:

Забележка: Цените в нашия доклад са закръглени до най-близкото сума долар. Затова нашето описание на движенията на цените на седмица няма да бъде напълно точна.

Бърз преглед на дневна цена от Bitcoin

17 август: 520 $

Aug 18: $ 493 (-5.19%)

19 август: 464 $ (-5.88%)

20 август: $ 475 (+ 2.37%)

Aug 21: $ 526 (10.29)

22 август: 511 $ (-2.66%)

23 август: 507 $ (-0.78%)

Aug 24: $ 502 (-0.98%)

Седмичен промяна: -3.46%

Съдейки по нашия рекорд от дневните, отваряне цените за седмицата, можем да видим, че на пазарите имаше низходящ седмица като цяло, с Bitcoin цената се понижи с 3.46%. Въпреки това, когато се разгледа дейността на всеки ден малко по-внимателно, ще видим, че седмицата започна мечешки, но след това взе положителен възход, а след това се впусна какво би могло да бъде продължение на тенденцията напоследък мечка. Към средата на седмицата, цената започва възстановяване от постоянен спад, предхождащ миналата седмица-, което се утежнява от флаш-катастрофа на БТК-е в началото на седмицата.

Седмичен Bitcoin Цена Обзор

Bitcoin Цена - 17 август

Седмицата започна с относително положителна бележка; 17 Август започва от $ 520, щедро се възстановява от няколко седмици на летлив и мечи активност на пазара. Въпреки това, малко след началото на деня, на Bitcoin цена възобнови спада си. В края на 7 AM, цената е паднала до 491 $. Цената остана в $ 490s за останалата част от деня-с изключение на кратък престой в ниските $ 500S-и затвори на $ 493

Bitcoin Цена - 18 август

Понеделник, 18-ти, започна в $ 493, което е спад от 5.19% в началото на предишния ден. За да добавите към тази низходяща инерция, имаше един флаш-катастрофа на обмена на БТК-eBitcoin около 7 или 8 часа. В тази катастрофа, цената на БТК-е потънал до едва $ 309. Тази флаш-катастрофа оказа влияние върху останалата част от борсите, разбира се, и Bitstamp цената едновременно падна до едва $ 442. Почти веднага след катастрофата, на Bitstamp цената се върна на $ 460s и остава там до края на деня, като затвори при $ 464.

Bitcoin Цена - 19 август

Вторник открито в $ 464, което е спад от 5.88% в началото на понеделник. Този ден сякаш за да служи като място за презимуване потенциал за възстановяване, както от Bitfinex и по-новата БТК-е флаш-катастрофата, постоянно се движи нагоре през целия ден и с връхна точка от $ 494. Въпреки това, в 23:00 точно преди пазарът да е в състояние да въведете отново $ 500s територия, на Bitcoin цената падна до $ 475. В 19ththen сключен в полунощ, с цената на $ 475.

Bitcoin Цена - 20 август

Този ден започва от $ 475 до 2,37% от началото на предишния ден. Цената впусна в значителна подем рано сутринта; началото на $ 470 в 2 часа сутринта, на Bitcoin цената достигна $ 531 в края на 22:00, с всеки час пик от $ 534. Цената падна от $ 530S до $ 525 на 11, и приключи деня на $ 526.

Bitcoin Цена - 21 август

В 21stopened на $ 526, което е увеличение от 10,73% от откриването на 20-ти. Този ден е доста плосък ден от гледна точка на Bitcoin движение на цената; цената се задържа в $ 520s за по-голямата част от деня, попадащи в ниските $ 510s в края на деня. В 21stclosed на $ 511.

Bitcoin Цена - 22 август

Петък започва в $ 511, което е спад от 2.66% в началото на четвъртък, 21. Пазарите, прекарани през първата половина на деня във възход, като цената достигна $ 523 до обяд. През втората половина на деня са били изразходвани за спада, обаче, да попаднат в $ 500S в по-късните часове на нощта, и като затвори на $ 507.

Bitcoin Цена - 23 Авг

Събота, 23-ти, бе открита в $ 507, което е спад от 0.78% на предишния ден. По-голямата част от този ден беше доста плосък; на Bitcoin цената остана в $ 500S за целия ден, с изключение на 2 часа игра в $ 480s 90-те години. В полунощ, седмицата, приключила на 502 $, намаление на 0.98% от началото на 23-ти, с общ спад в цената на 3,46% за цялата седмица.

Къде ще цената на Bitcoin накъде?

Изглежда, като че ли Bitcoin цена е прекарала по-голямата част от седмицата се опитва да се възстанови от общия спад, което продължава в продължение на няколко седмици, изострено от БТК-е флаш-катастрофата на миналата седмица и флаш-катастрофата на Bitfinex в предишната седмица. Към средата на седмицата, цената достигна максимум от $ 534, а след това потопени до средата на $ 520s. След това цената се премества в 510s $ и $ 500S.

На този етап е трудно да се каже дали тази дейност е показателно за връщане към общата низходяща тенденция ние сме изправени в последните няколко седмици, или, ако цената е просто намиране на място, за да се установи на ниво от $ 500S на - $ 480s варират.

Ето защо, за нашето общо, при равни други условия, прогнозира за следващата седмица, ние ще трябва да постигне две възможности:

Първият от тях е по-положителен прогноза; ако цената наистина се е установил в диапазона между ниските $ 500S и $ 480s, тогава можем да очакваме цената да е доста настрани. Това означава, че до настъпването на следващата оценка смяна и започва друга тенденция нагоре или надолу.

Втората ни прогноза за следващата седмица твърди, че цената ще продължи спада, тъй като той е правил, тъй като в края на всяка седмица връх $ 534, докато тя или нива или се превръща нагоре. Ако този последен сценарий се окаже така, то не можем да кажем колко време спадът ще продължи, тъй като тя ще бъде част от по-широка тенденция към намаляване, което продължава в продължение на седмици. Therfore, че е възможно, че Bitcoin цената може да се понижи за целостта на идната седмица, което прави нашата следваща доклад много мечи един.

Свързани новини


Post Bitcoin

Ашли Медисън изтича: Какво да направите, когато сте изправени пред изнудване от Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralization: Пазарът се определя

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin положителни, но рискови за правителствата

Post Bitcoin

График за портфолио на Bitcoin за хартия - Създаване на Вашия Wallet онлайн

Post Bitcoin

Bitcoin графики - какви са те, как да използвате класациите на БТК

Post Bitcoin

Bitcoin милионер: топ 5 милионери Bitcoin

Post Bitcoin

$ 19 млн. От BTC отиват за търг в Австралия - Bitcoin Market реагира!

Post Bitcoin

6 нови банкоматчета Bitcoin и къде да ги намерите

Post Bitcoin

Вие ли сте някоя от тези 8 Bitcoin търговски личности?

Post Bitcoin

Bitcoin, Ether и други cryptocurrencies може да вижда началото на края - MarketWatch

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: ревизираните от Lawsky очертания BitLicense, GAW пускат Paycoin и др

Post Bitcoin

Bitcoin като стока: Лиценз за данъчно облагане?