OP-ED: Нуждаем се от повече професионализъм в пазара на анализи на цените Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

OP-ED: Нуждаем се от повече професионализъм в пазара на анализи на цените Bitcoin

OP-ED: Нуждаем се от повече професионализъм в пазара на анализи на цените Bitcoin

Отговорности: възгледи на автора не отразяват вижданията на CoinBrief.

Анализ на анализатори, които се анализира Bitcoin цена

Цената на Bitcoin намалява. Естествено, хората искат да знаят защо и така те изглеждат до интернет сайта на Bitcoinnews и subreddits за информация. На тези сайтове, има хора, които твърдят, че са Bitcoin тенденция анализатори; тези хора гледат на графики на Bitcoin цени, правят трендови линии, а след това използва тези трендове в опитите си да предсказва бъдещето и да предпише за действие за Bitcoin ентусиасти. Но тези "анализи" са рядко разумно и са почти никога точни в прогнозите си. Тази последна кръг на спадове на цените не е донесъл всяка промяна в тази общност.

Когато цената първи път започва да пада от стената на $ 630-650, която бе създадена миналата седмица, видях една конкретна "анализ", което наистина ме бърка. Цената на Bitcoin е паднала от $ 640s на в средни и високи $ 630s в рамките на времеви диапазон от два дни-ако си спомням правилно. Този човек погледна едноседмични цена класации, заяви, че бяхме в низходяща спирала в цени- твърдейки, че ще се върне в средата на $ 400 Цена гама и насърчава всички свои читатели да се продава, продава, продава! Той каза, че те трябва да продаде всичко и обратно изкупуване, когато цената намерили етаж, така че те биха могли да се възползват още повече, след като цената се върна нагоре. В долната част на статията е имало отказ от отговорност; той заяви, че той е силно инвестирани в Bitcoin. Така че, не е необходимо да се спекулира за това, защо той иска всички да се продава, който би повишил цената надолу допълнително! Ако се върнете към цена от около $ 400, много хора ще си купят в и цената ще нарасне лавинообразно още веднъж и този човек би направил огромни възвръщаемост на инвестициите си. Той трябва да е в доста дълбока дупка с неговата инвестиция Bitcoin, ако той използва позицията си като "анализатор", за да се направи опит за манипулиране на пазара, за да негова полза. Като оставим настрана чисто несъстоятелно методологията този човек използва в своя анализ, Ужасен съм, че човек, така безсрамно биха злоупотребили позицията си като писател на прилична големина уебсайт Bitcoin да направи опит да наклони везните в посока иска. Аз лично не обръщай внимание на някой от тези така наречени "анализатори" за същите тези причини; крайно труден методология и съмнителни мотиви определено не правят за надеждна финансова помощ.

Лошите икономика и интелектуална непочтеност, ще трябва да бъде спряно, ако анализ Bitcoin пазара е да се превърне в законен източник на информация за Bitcoin инвеститори и ентусиасти. Повечето от хората, които извършват тези анализи тенденция игнорират основните принципи на общата икономическа теория. Те не смятат, че човешката дейност, причинно-следствената връзка, както и техните логични заключения при изготвянето на тези трендове и разширяването им далеч в бъдещето. Те се придържат предимно към позитивист философията на икономиката и да разчитате само на статистически модели и уравнения, които имат само значение в сферата на равномерно въртяща се икономика, теоретична икономическо положение, чиито условия не носят тегло в реалния свят. Обсъдих значението на причинно-следствената връзка в предишен articleand показа как една проста причинно-следствена връзка между желанието на човека за свободно време и появата на голям национален празник, произведени няколко дни на застой за търговия на пазарите на Bitcoin.

По-логично причина за спад на цените Bitcoin

Тъй като аз съм по темата за причинно-следствената връзка и мястото й в икономическата методология, позволете ми да изкажа собствено мнение за това, защо цената е отпадане. Видяхме един огромен скок в цената на Bitcoin веднага след обявяването от Dish Network, че те ще бъдат acceptingBitcoin като надеждно средство за плащания за техните услуги. Този скок в цените на ускорено вече установена тенденция на нарастване на стойността на Bitcoin, които са настъпили в резултат на постоянен поток от добри новини в общността Bitcoin. Сега, нека да използваме тази информация и да я прилага за по-скорошно събитие, което е привидно несвързани с Bitcoin, по този начин мисля, че ще спечелят някои ценна информация за причината за момента намалява цената на Bitcoin. За последните два или три дни, новината е, покриващ бързо намалява състояние на нещата в Ирак. Изключително радикално разклонение на Ал Кайда е заловен няколко града в Ирак и Съобщава се приближават към Багдад. В отговор на тази дейност, президентът Обама обяви, че приема на американските военни в Ирак обратно да се пребори с тези бунтовници не е вън от въпроса. Фондовият пазар реагира много негативно към тази новина; днес (12 юни, 2014 г.), Dow Jones Industrial закритите 109.7 точки. Сега, с тази информация в ума, ние можем да погледнем в значителна спад в цената на Bitcoin с малко по-голяма яснота. Изглежда така, сякаш Bitcoin пазари са колебливи едновременно с фондовия пазар, които обикновено не се случва. От това можем да заключим, че обявяването на Dish доведе в някои масовите играчи на фондовия пазар, а сега те се продават bitcoins просто, тъй като те се продават акции. Комбинирайте това данна с неотдавнашното страх над Ghash.io идва на път да достигне 51% хеширане власт, и ние получаваме доста разумна хипотеза за причината за падане Bitcoin цената, която се случва през последните няколко дни.

Аз не казвам, че няма хора там, които наемат стабилна методология при извършването на анализи тенденция, просто все още не съм виждал. Никога не съм виждал някой адекватно използват разумно икономическо мислене, когато изготвят своите трендови линии, те просто работят с някои цифри, начертайте линия на графиката, и да направи прогноза за дългосрочното бъдеще въз основа на предположението, че всички фактори, определящи цената на Bitcoin ще остане равен. Обществото Bitcoin определено може да се използва доза от професионализъм и звук, логично икономическата теория. Разбира се, човекът, аз говорих за в тази статия е прав до момента, цената на Bitcoin е продължава да спада, докато пиша тези последни думи. Но това не го освобождава от болезнено погрешна методология в своя анализ; счупен часовник все още е прав два пъти на ден. Налице е не се знае кога този спад в цената ще спре. Аз вярвам, че цената ще се изглади прави след като масовите търговци, които са дошли в поради спре продажбата на Dish обявяване и новините успокоява около Ирак. Плюс това, като един от нашите автори заяви, изглежда малко вероятно, че 51% атака ще се случи, дори ако Ghash се постигне 51% хеширане власт. На реалността на причинно-следствени връзки, а нестабилната политическа и икономическа обстановка произвежда летливи колебания в стойността на нищо да се търгуват, това е един много ценен урок на общността Bitcoin трябва да усвои и се вземат предвид при провеждането на анализи тенденция в бъдеще.

Свързани новини


Post Bitcoin

7 онлайн фирми в момента приемат Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Block Размер на икономиката: Изясняване и преразглеждане на аргументите

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 21-27 септември 2014 г

Post Bitcoin

Монетен кратък дневен отчет: Bitcoin VeriCoins, Интернет на нещата на IBM, Syscoin срещу Moolah, Bitlendingclub и Bitcon

Post Bitcoin

Twitch.tv започна да приема Bitcoin за абонаменти

Post Bitcoin

Bitcoin просто издърпа над $ 4000 и е близо до най-голямата финансова катастрофа за 400 години - улицата

Post Bitcoin

На Биткойн и Страх

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: принадлежността към фондацията на Bitcoin в Румъния, доминиканското население, получаващо бисквити и др

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Сбогом на фракционните резерви

Post Bitcoin

Анонимно ли е Bitcoin? Ето пълния отговор

Post Bitcoin

Bitcoin журналисти: Етиката за притежаване на Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Mining е печеливш през 2018 г.?