Правилен анализ на цените на Bitcoin: Въведение в оценката на щатския долар на БТК | Bulgarian.lamareschale.org

Правилен анализ на цените на Bitcoin: Въведение в оценката на щатския долар на БТК

Правилен анализ на цените на Bitcoin: Въведение в оценката на щатския долар на БТК

BitcoinPrice анализ е все по-голям практика в общността Bitcoin. Цена анализ по принцип е практика на разглеждането на промените в пазарите и техните широки последици за стойността на даден актив; сме загрижени за провеждане на анализ на цената Bitcoin, очевидно. Ако проведено правилно, анализ на цените може да бъде много ценен инструмент за икономическо не само общността Bitcoin, но cryptocurrency като цяло. С подходящо анализ Bitcoin цена, ние можем да установим защо цените се покачват или падат, това, което степента на покачване или спад в цените ще бъде, дали Bitcoin добив е на стойност itat това време, и ние може да предостави ценна информация, която потребителите Bitcoin могат да вземат при вземането на инвестиционни решения Bitcoin.

Въпреки това, преобладаващата тема в цената анализ общността на Bitcoin е един от позитивизъм и това, което се нарича "технически анализ". Този тип анализ използва всякакви емпирични модели, които използват тенденция анализаторите на фондовите пазари. Той работи с данни чрез уравнения и разширяване на линиите на тенденциите далеч в бъдещето въз основа на резултатите от техните емпирични изследвания. И техните заключения са доста много винаги греши. Това наистина ме удивлява как хората, които извършват този вид анализ цена може да бъде погрешно всеки път, когато те правят прогнози, а те се правят прогнози, много често без-се обезкуражаваме. Отново и отново в реалния свят пазари докажат своята позитивист, нео-кейнсианската методология греша, но те продължават работата с тези фалшив "анализи", без да правят нищо по-различно.

Защо Правилното Bitcoin Цена анализ е важно

Започнах провеждане Bitcoin анализ на цените с помощта на австрийската methodologyof икономическия анализ след като написах една статия ОП-ЕД, че говори за заблуден методологията най Bitcoin "анализатори" употреба. Това, което наистина ме вдъхнови да започна провеждането на анализ в австрийската традиция е един анализ на тенденциите, по-специално, че четох в новинарски сайт на Bitcoin. Този конкретен автор изолиран три дни на Bitcoin exchangeactivity, игнорира всички други данни, привлече произволна линия на тенденциите, и съобщи на своите читатели, че Bitcoin цена crashwas в ход и че можем да го очакваме да дъно при $ 400. Той препоръчва на читателите си да продават всичко, което имат и да изкупи обратно в най-ценовия под $ 400, за да пожъне значителни печалби. В долната част на статията си той имаше отказ от отговорност; този автор е силно инвестирани в Bitcoin. Така че това е не е чудно защо той прие такава помия методология и го използва, за да практика умолявам читателите си да продаде всичко, което имали! Искаше цената да падне до $ 400, така че той може да се възползва от арбитраж.

Това конкретен случай е това, което ме вдъхнови да напиша, че ОП-ЕД. В моята статия, аз обясни защо тези позитивист икономически доктрини са безполезни за анализ Bitcoin цена, както и икономиката като цяло. След като очерта най-големите недостатъци присъства в най-популярния начин на Bitcoin анализ на цените и прогнози за бъдещо развитие на цените и траектории, аз предложих едно предсказание на собствената ми, че е формулирана с помощта на австрийската икономическа методология. И това в крайна сметка е изключително точна прогноза. След това тръгнах да се осигури качество, точни Bitcoin priceanalyses и твърди прогнози за това, къде се е насочил на Bitcoin цена. Аз съм редовно прави анализ на цените за близо един месец сега, и всички мои конкретни предсказания са били много точни; нивото на успех и точността на моите анализи не е бил в някоя от другите, позитивист цена Bitcoin анализи, които някога съм виждал.

Тъй като съм преживял голяма степен на успех в моите анализи и прогнози, си помислих, че би било добра идея да се изгради ръководство за това как се провежда Bitcoin анализ на цените в австрийската традиция. Това наистина е един много прост процес, и като членове моите са показали, той произвежда много по-полезна информация от безброй "технически" анализи, които използват статистически модели, арогантно наречени пазарни показатели и емпирично генерирани трендови линии, които рисуват много неточни прогнози за бъдещето на цената Bitcoin. По-долу можете да намерите обща схема за това какви видове информация, която може да се очаква да се учи в тази мулти-част ръководство за провеждане на анализ Bitcoin цена в австрийската традиция.

Bitcoin Цена Анализ: Outline

Всяка част на ръководството ще се фокусира върху един конкретен аспект от използването на австрийските икономика да разгледа Bitcoin priceand определи къде най-вероятно ще отиде в най-близко бъдеще:

Част 1: Австрийската методология и нейното значение в икономиката, конкретно свързани с Bitcoin Цена.

Тази първа част ще покрие австрийския подход към учи икономика. В тази статия, ние ще разгледаме разликите между praxeological (австрийски) и позитивист (кейнсианска) подходи за икономика и защо, като добивите на praxeological подход много по-надеждна информация от последния.

Част 2: Как да се определят тенденциите и какви видове Bitcoin Цена променящи новини трябва да търсите

Във втората част от поредицата ще ви обясни как да се определят тенденциите и когато те са счупени, разликите в различните видове тенденции, ценови подове, както и какви новини се отразява на цените Bitcoin, както и начини. Ние също така ще разгледаме защо всички от объркващо, много време отнема емпирични модели позитивистите използват, са ненужни и дори в ущърб на аналитичния процес.

Част 3: Поддържане Професионализъм и дирижиране Честно Анализ Bitcoin Цена

Третият и последен част на тази серия ще се отдръпне от икономиката, а вместо това ще обсъдим значението на поддържането на професионализъм и коректност при провеждане на Bitcoin анализ цена, която ще бъде представена на обществеността. Ние не трябва да се опита да убеди колегите членове на общността да действа по начин, който ще се възползва. Ние трябва да осигурим на нашите анализи в съответствие с методите, които ще бъдат обяснени в първите две части и да ги представя като необработените данни за физически лица, за да интерпретират обаче искат. Ние не са натоварени с ръководството на бъдещото човешко действие, а по-скоро тълкуването на миналите си действия, така че хората да вземат свои бъдещи решения.

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin Margin опции за търговия за начинаещи

Post Bitcoin

Дали Bitcoin Mining Worth It?

Post Bitcoin

9 април 2015 г

Post Bitcoin

Bitcoin в основния поток Част 1: Swiss Bitcoin Research Paper

Post Bitcoin

Bitcon Geld иска Bitcoin да бъде пари

Post Bitcoin

Bitcoin Цена: Когато новините са и не са важни

Post Bitcoin

Аржентина Bitcoin Exchange Загубени банкови сметки

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 14-20 септември 2014 г

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 7-13 септември 2014 г

Post Bitcoin

Bitcoin графики - какви са те, как да използвате класациите на БТК

Post Bitcoin

Аржентинската централна банка се страхува от Bitcoin

Post Bitcoin

Какво представлява най-добрият процесор за плащане с Bitcoin? Coinkite или BitPay?