На Биткойн и Страх | Bulgarian.lamareschale.org

На Биткойн и Страх

На Биткойн и Страх

Отговорности: Мненията, изразени от автора, не отразяват непременно мнението на монети Кратко.  

Както Bitcoin продължава да расте в популярност, той напуска бързо зад крипто анархист движението, което го зареди. Това е стандартен процес, при който иновативно предприятие става мейнстрийм институция. При липсата на регулиране на вратата е отворена за всякакъв вид измами, предназначени да ви раздели с вашите bitcoins. Въпреки че е лесно да се измъкне просто и да каже на жертвите заслужават съдбата си, защото те са глупави и непредпазлив, че отношението е едновременно контра-продуктивно и доста снизходително. Да, някои минуси са доста очевидни, но в дългосрочен сладкарска работи по изграждането на доверие на марката, като работи в напълно разбираем начин, за да се съберат възможно най-голямата сума, преди да затворите магазин и да изчезне с парите. Базар на наркотици Атлантида е добър пример за това, че докато Пътят на коприната 2.0 служи като противоречат на това. А има и случаи като Mt. Gox, че са или инциденти на колосална измама или зашеметяващи некомпетентност. Така или иначе, Karpeles се разхожда свободно и да се плаща, докато всички останали се да се промиват.

Това са съвсем реални опасения, че трябва да бъдат разгледани, за да се насърчи широко приемане. И това са често се причините, посочени от авторитарни режими като Русия и Китай, когато те се забрани бизнеси от трафика на крипто. Въпреки факта, че тези режими са склонни да притежават банките, това е трудно да се твърди, те не разполагат с една точка. И това е защо Бен Lawsky отдел на финансови услуги на Ню Йорк е довело предложените регламенти, които ефективно ще парализират Bitcoin стартиращи фирми, като изисква безумно подробно водене и отчитане на всяка транзакция, която се проявява, всичко в името на борбата с изпирането на пари, както и финансиране на криминални предприятия като наркокартели, трафик на хора и тероризма.

Моят колега тук в монети Кратко, Шон Винс, наскоро съобщи за това развитие, както и той е убеден, че нормативната уредба ще бъде отхвърлен, тъй като изискванията са обременителни и тежки. Макар че аз се надявам той е прав, аз не съм сигурен, че ще бъде. И аз съм сигурен, че по-нататък тези правила, когато окончателния проект е приета, ще бъдат наклонени много силно срещу малки оператори Bitcoin. На моя собствен блог съм публикувал видео на Андреас Antonopolous в Dogecon SF през април, когато той говори страстно и искрено за тежкото положение на работници мигранти, които плащат смешни такси за транзакции, за да изпращат пари у дома на свои роднини. Препоръчвам ви да отделите време, за да гледате видео, преди да продължите тази статия.

Наистина ли мислите, че институциите той по които ще те питам приемам загубата на $ 50 милиарда на година? Какво ще кажете за всички други такси, те рискуват да загубят с възхода на крипто валута? Смятате ли, че те ще просто измъкне и отиде тихо в нощта?

Аз не. Всъщност, аз мисля, че те ще се борят със зъби и нокти да потискат или разруши Bitcoin при всяка възможност. Capital One, например, е бил на headhunt напоследък за висококачествени програмисти с интерес към cryptocurrency. Налице е също така въпроса за директор Фондация Bitcoin Брок Пиърс публично работи по Bitcoin съперник Realcoin, крипто подкрепени от щатския долар. Предполагам, това ще гъделичкат съществуващата финансова система розово, тъй като те вече контролира щатския долар напълно.

Crypto валута е Реална опасност за тази система, но тъй като тя не може да бъде спрян той трябва да бъде контролиран. И всеки, който се съмнява в способността на финансовата индустрия, за да повлияе на световната финансова политика е грешите. В случая HSBC споменах по-рано, те са били глобени едва пет седмици на доходи. В случай на скандалната измама, която фалира окръг Джеферсън, Алабама, нито един човек видя в затвора, тъй като Министерството на правосъдието на САЩ се притеснява за това да има възпиращ ефект върху финансовите иновации, защото това е, което наистина се нуждае от света. Така че ми прости, че не вярва, че смел млад парвеню Bitcoin ще триумфира срещу вкоренените индустрия. Наясно съм, че Фондацията Bitcoin е закупил услугите на Торсен френски застъпничество, много скъпа услуга лобиране, но това предстои да се види колко ефективни усилията им са.

Проблемът обаче е, че хората, които се противопоставят на Бен Lawsky и подзаконовите му ще трябва да обясни как те не споделят ценностите на Коуди Уилсън и Амир Taaki на тъмно Wallet. Това е достатъчно, вече не е да се каже "Е, Пътя на коприната наистина сложи Bitcoin на картата, но тези дни са зад нас!" защото тези момчета са направо нагоре реклама на желанието им да продават наркотици и оръжие в общата анонимност, защото дяволите, защо не? Уилсън, а отпадането от юридическия факултет, не изглежда наистина да имате отлични познания по правни въпроси, което е изненадващо чести, когато се отнася Bitcoin.

Дори ако Уилсън и Taaki не са арестуван и обвинен в престъпно намерение, което по силата на Патриотичния акт е много реално нещо за тях да се страхуват от, няма причина да се смята, че правителството на САЩ ще се просто измъкне и да каже "Ами, това е волята на свободния пазар, нали? " и да се игнорира тази ситуация. Има цели подразделения на правителството, които съществуват единствено за предотвратяване на тези дейности да се случи и те са съставени от хора с ипотеки, заеми автомобил, семейства за подпомагане, а някои дори притежават убеждението, че те са прави и че наркотиците трябва да са незаконни.

И тогава там е проблема за осигуряване на мрежата.

В перфектна илюстрация на свободния пазар на труда, и как хората реагират на това, Ghash.io накратко придоби контрол на 55% от мрежата Bitcoin и cryptosphere загубил проклетата ум. Въпреки факта, че Ghash издаде публично изявление обявяване намеренията им бяха чисто почтени и ги всъщност никога не прави нищо задкулисно, имаше обрив на публикации в различни интернет форуми и табла за съобщения заклеймява това състояние на нещата. Ghash дори бе обвинен за незначително спадане на цените на Bitcoin е, защото всички знаем, че Bitcoin е на стабилен, последователен повишение на цените за цялата си история (освен бедствие Mt. Gox) и следователно всяко падане на цена трябваше да бъде причинено от Ghash.

Andit не е просто Ghashwho се опитва да обясни, че това не е сериозен проблем, един от двамата. И все пак, страхът все още е толкова настоятелен, че Ghash наскоро ангажимент да се ограничава до 40% от hashrate мрежа. То не, обаче, означава, че Bitcoin е безопасно. Това е далеч от него.

Въпреки реториката, че Агенцията за национална сигурност не шпионира американските граждани, установено е, много пъти, че това е точно това, което правят, защото, отвратително, те са човешки същества, които имат силата да прави тези неща. АНС също така е разкрито имат нелепо набор от съоръжения за източване на информация от техните цели.

Какво се случва, когато Тъмно Wallet отива на живо и е доказано, че работи? Смятате ли, честно казано вярвам НСА просто ще измъкне и да каже "Майната му, ние се опитахме", защото аз някак се съмнявам, че е това, което те ще правят. Бих стигнал толкова далеч, за да преминете на теорията, че може би НСА просто ще започне напускане на фърмуера директно на сървърите и може би намеса в някои рутери също.

Финанси индустрия работи на правителството на САЩ, и не виждам причина да се очаква, че, за да се промени скоро. Обади ми се песимист, но аз няма да се прави планове в скоро време да живеят в долари безплатно.

Свързани новини


Post Bitcoin

$ 19 млн. От BTC отиват за търг в Австралия - Bitcoin Market реагира!

Post Bitcoin

Bitcoin Margin опции за търговия за начинаещи

Post Bitcoin

Печелившо добиване на облаци от Bitcoin: Минно дело без бой

Post Bitcoin

6 нови банкоматчета Bitcoin и къде да ги намерите

Post Bitcoin

4 стъпки за поддържане на вашия Bitcoins безопасно

Post Bitcoin

Аржентинската централна банка се страхува от Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox изключване за постоянно!

Post Bitcoin

Правилен анализ на цените на Bitcoin Част 1: Методология

Post Bitcoin

Биткойн обясни в 3:30 минути

Post Bitcoin

Ежедневния отчет на Bitcoin: Time Inc. приема Bitcoin, Overstock Falls Short за Bitcoin Sales и др

Post Bitcoin

Първият набор от банкомати ATM в Лос Анджелис тази седмица

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 28 септември 2014 г. - 4 октомври 2014 г