Bitcoin 2.0 Напредванията придават децентрализация на реалността | Bulgarian.lamareschale.org

Bitcoin 2.0 Напредванията придават децентрализация на реалността

Bitcoin 2.0 Напредванията придават децентрализация на реалността

Доверието се гради с постоянство. Присъжда липса на съгласуваност Bitcoin е голяма част от това, което пречи на тези все още напълно укрепен в традиционните финанси подозрителни приемане технология, базирана Bitcoinor блок верига.

Cryptocurrency Новосформираната има своя справедлив дял от болките на растежа. Сред тях, объркване дойда при ясна Bitcoin ценова оценка, липсата на ликвидност, както и няколко нашумели БТК борса се срива. Няколко членове на финансовия елит ясно изразиха standoffish настроения, когато иска да споделят своите мисли по време на Bitcoin пари 20/20 конференция тази есен.

По-често, отколкото не, нестабилността на цените се посочи като източник на безпокойство за скептиците. И все пак на пазара, който често в сравнение с Bitcoin, на фондовия пазар в САЩ, е жертва на волатилност на себе си.

Катастрофи от сенките на Централна Trust

 

24 октомври 1929 г. От десетилетие дълги спекулативни бум люлки до бюст. Повече от 12 милиона акции се търгуват в рамките на един ден, както на обществеността прави масово изтегляне на банки и фондови борси, изпращане Ticker лента и инвеститори навиване.

19 октомври 1987 г. На Фед се опитва да обуздае обратно прегряване на икономиката чрез повишаване на лихвените проценти, което води до лавина на поръчките за продажба на пазара на фючърси. В резултат на $ 500 милиарда е умъртвена от индекса на промишлени Dow Jones в разгара на 5-годишен пазар бик.

29 септември 2008 г. Lehman Brothers, Merrill Lynch и Fannie Mae и Freddie Mac страдат голяма финансова травма от прекомерното излагане на ипотечния пазар. Индексът Dow пада рекорд 774 точки, след като правителството планира спасителни сергии в Конгреса.

А една точка на неуспех се крие в това, което подкрепя традиционните финанси система; централизирано доверие.

Доверието в брокери, които придаваха на инвеститорите 65% от номиналната стойност на акциите на марджин.

Повярвай в процеса на вземане на решение на централната банка.

Доверието в платежоспособността на скрита мрежа на деривати на стойност трилиони.

Според Пол Волкър, бивш председател на Федералния резерв на САЩ, на прозрачността на традиционните финанси изглежда се все по-замъглен с течение на времето. "Ние са се преместили от търговско-банкова в центъра, силно регулирана финансова система, до неимоверно по-сложна и силно инженерство система. Днес голяма част от финансовото посредничество се извършва на пазари извън ефективен официален контрол и надзор, всички обвити в непознати трилиони деривативни инструменти. "

Bitcoin: Бутане финансите на светло на децентрализация

Потвърждава от хаос е децентрализирано финансиране. Казано по-просто в бяла хартия Bitcoin Сатоши е "Предложили сме на система за електронни транзакции, без да разчитат на доверие". Комплексът пъзела на финансовото посредничество се оказва unnecessarywith блок верига Bitcoin е.

По ирония на съдбата "потаен" блок верига обществеността ledgeris много по-лесно да се разбере от навързани до мрежата на конвенционален пазара на ценни книжа. Но докато мрежата Bitcoin може да бъде по-лесно да се разбере от този на финансовата система наследство тя не прави Bitcoin по-лесно за използване от долара, защото на обикновен факта, че доларът все още е най-широко използваната средство за размяна (поне в Съединените Щати). Така че, ако някой се плаща заплати в BTCfor предоставяне на работна ръка или добро, те ще трябва да се първите долара за обмен на Bitcoin.

Който свързващата на Fiat и БТК

Тук възниква точка на противоречие. Човек трябва да се използва валута подкрепен от централизирана доверие за извършване на транзакция на децентрализирана мрежа на БТК. Комуникация на БТК на потребителите да съхраняват богатството (поне за момент) в мерната единица, че те се опитват да защитят богатството си от. Като по този начин БТК / USD борси, отговорна за провеждане на достатъчно резерви, за да се гарантира оперативната съвместимост между долара и БТК и покритие от контрагента риск от опции / договори за деривати.

Усложненията на конфликта на интереси между централизиран характер на БТК / обмяна на щатски долари и желанието на своите клиенти за извършване на сделки по децентрализирана мрежа са очевидни. Измамите и манипулациите са довели до колапса на обмен (най-вече планината Gox). Чувствителни данни, подкрепени от обмен е бил използван за кражба (най-скоро горещо портфейла хак Bitstamp му). Такива усложнения са косвени щети на екосистемата, която се разраства своите зараждащи етапи и преместване пътя си по-близо до децентрализация.

Откъде идва идеално визията на блок верига на основата на децентрализирана икономическа система да отговаря на реалността на една икономика, която все още е зависима от Fiat валута? CoinBrief писател Евън Faggart наскоро отбеляза последиците от ожени Bitcoin банкиране и централните банки ", Bitcoin банкиране ще има сериозен потенциал да намалят способността на банковата система да произвежда бизнес цикли (или нестабилност). Въпреки това (е била длъжна приемайки Fiat валута за плащане на данъци), централни банки все още ще представляват сериозна заплаха за икономическата стабилност, независимо от положителните ефекти Bitcoin, тъй като те все още ще запази силата на създаването на книжните пари и даване на банките свръхрезервите. "За Bitcoin да притежават достатъчно влияние, за да се намали волатилността, а се разчита на Fiat валута, първо трябва да се по-широко приета. Иновации на в края на Bitcoin ecosystemindicate, че е постигнат напредък по отношение на по-широко разпространение осиновяване.

Bitcoin 2.0

2014 е годината на Bitcoin 2.0

Разработчиците стичат към Bitcoin, с Bitcoin в момента е най-31stmost раздвоен хранилището на Github и технология, базирана на блок верига. Поток на рисков капитал скоро последва в подкрепа на начинаещи идеите на тази общност. 2014 видях наличието на 582 Bitcoin стартиращи фирми според AngelList. Up от 193 през 2013 г. И 13 през 2012 година.

Появявайки се от пазара на Bitcoin 2.0 като лидери бяха контрагента, на платформа, която използва блок верига протокол Bitcoin е да се позволи на партньорска към партньорската финансово взаимодействие без контрагент риск, Blockstream, която се развива една идея, известен като "странични вериги", и Ethereum, а платформа, която позволява на една и съща Пеер да Пеер финансова взаимодействие с използването на алтернативен блок верига. Създатели на контрагента наскоро споделиха своя положителна перспектива за 2015 г. В следната публикация в блог. "(Ние) са ентусиазирани от огромния растеж и промяна, че 2015 може да донесе за blockchain навлизане на нови технологии".

Приемане на blockchain технология не трябва да се инхибира от липса на разбиране от страна на потенциални потребители. Човек не трябва да се запознаят с тънкостите на тази технология, за да се насладите на ползите от него. А настроения повторено от венчър партньор Адам Ludwin на РВП Ventures: "Това (Bitcoin) има качеството на ранното Интернет. Хората всъщност не знаят нищо за това как тя работи, но те не трябва да се знае, или грижи. Те просто знаят, че се превърне компютъра си и дали може да се провери електронна поща "възможността да се създаде приложение, което популяризира предимствата на децентрализирана технология Bitcoin е:.. Свободата плащане, почти нулеви такси и премахването на посредниците, чака Можем да видим платформа възползват от тази възможност рано, отколкото късно.

Свързани новини


Post Bitcoin

Дневният доклад на Bitcoin: Бразилия казва, че е твърде рано за регламентиране на Bitcoin, Чарли Шрем, осъден на 2 години в затвора

Post Bitcoin

Биткойн обясни в 3:30 минути

Post Bitcoin

Bitcoin Основи обяснени: ABCs на БТК (Q - U)

Post Bitcoin

7 онлайн фирми в момента приемат Bitcoin

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: партньори на BitPay с Demandware, SpectroCoin предлага удобни решения на европейците и др

Post Bitcoin

Bitcoin Анализ на цените: GHash.io, Ирак и търг на ФБР

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Сбогом на фракционните резерви

Post Bitcoin

Големите правителства ще смажат Bitcoin, но няма да го убият - Forbes

Post Bitcoin

Монетен кратък дневен отчет: Bitcoin VeriCoins, Интернет на нещата на IBM, Syscoin срещу Moolah, Bitlendingclub и Bitcon

Post Bitcoin

Какво представлява 51% атака - опростен инструктор за Bitcoin

Post Bitcoin

График за портфолио на Bitcoin за хартия - Създаване на Вашия Wallet онлайн

Post Bitcoin

Фарът на Майк Хърн би могъл да подобри значително Bitcoin