Дневният доклад на Bitcoin: Бразилия казва, че е твърде рано за регламентиране на Bitcoin, Чарли Шрем, осъден на 2 години в затвора | Bulgarian.lamareschale.org

Дневният доклад на Bitcoin: Бразилия казва, че е твърде рано за регламентиране на Bitcoin, Чарли Шрем, осъден на 2 години в затвора

Дневният доклад на Bitcoin: Бразилия казва, че е твърде рано за регламентиране на Bitcoin, Чарли Шрем, осъден на 2 години в затвора

Федералната Сената на Бразилия пусна нов доклад, който изследва как Bitcoinand други цифрови валути могат да окажат влияние върху икономиката на Бразилия. Освен това, докладът разглежда възможността за прилагане на регламент Bitcoin. В крайна сметка, в доклада се заключава, че няма достатъчно Bitcoin активност в бразилските пазари, за да оправдае незабавното преминаване на регулиране Bitcoin. Вместо това, в доклада се изразява желание да последва примера на САЩ ", когато става въпрос за Bitcoin регулиране, и просто да ги облагат като актив:

Американските данъчни власти [имат] определя, че виртуална валута е актив, който трябва да се декларира и се облага с данък. На свой ред, финансовото министерство на САЩ е определила, че значителни сделки с bitcoins се докладват на властите, както общи валути. Бразилия трябва да следва подобен път, но само в случай на по-нататъшно разпространение на тази нова финансов актив. 

Източник: Coindesk

"Bitcoin: Ловът за Сатоши Nakamoto" се освобождава след Груповото финансиране на кампаниите

Английската версия на комикс Bitcoin - създаден от Алекс Preukschat Жозеп Буске и Хосе Анхел Гарсия Арес - озаглавена "Bitcoin: Ловът за Сатоши Nakamoto" вече е в продажба след успешна груповото финансиране на кампанията. Комиксът е история за действие, който "съчетава в едно за действие, факти и фикции на Bitcoin технология и нейното" анархично cypherpunk култура "Preukschat вярва, че това комикс ще служи като нов начин да се разпространи информацията Bitcoin по целия свят.: 

Ние вече сме забелязали, че хората, които не знаят за Bitcoin стават заинтересовани в Испания. Надяваме се, че това ще увеличи в следващите месеци по целия свят. Нашата цел сега е да се запази върху намирането на нови издатели за локализирани издания по целия свят с подкрепата на местните общности Bitcoin

Източник: Coindesk

 Майор Bitcoin компании плоча да бъде домакин на турнир "The World на Bitcoin" на CES 2015

Източник: CoinTelegraph

Австралия реши да се съхранява Bitcoin данък върху продажбите

Въпреки голямо количество опозиция от общността Bitcoin, Австралия реши да запази своята спорна Bitcoin данък върху продажбите. След първоначалното законодателство, която е въвела данък по-рано тази година, CoinJar преместени и хол на Сатоши закрита. Всекидневна на Сатоши оттогава отново, обаче. Bitcoin потребители са посочили потенциала на данъка Bitcoin е за създаване на двойното данъчно облагане; ако една стока се плаща за с Bitcoin, купувачът технически ще трябва да плати на редовен данък върху продажбите и данък Bitcoin.

Източник: CoinTelegraph

BlockTrust стартира Груповото финансиране платформа за Crypto Проекти

BlockTrust стартира своята ол инклузив crowdfundingservice за проекти за развитие на блок-верига на базата. Артьом VontolazkoCEO и съосновател на BlockTrust заяви, че "BlockTrust е услуга, насочена към осигуряване на мощно решение за Blockchain предприемачи." Разработчици и предприемачи, които искат да използват тази услуга, за да получите финансиране за своите проекти, ще трябва да премине през процес на одобрение. Ако даден проект отговаря на изискванията BlockTrust, той ще получи сертификат за почтеност и ще бъдат описани на интернет страницата на дружеството, което позволява на проекта, за да получат финансиране.

От Vontolazko:

Тези предприемачи се нуждаят от сигурна, лесни за използване платформа за финансиране на техните проекти. Ние предлагаме, че същевременно допринася за по околна среда измама свободна, че търговците и инвеститорите могат да се възползват от, вместо направо се възползва.

Източник: CoinTelegraph

Чарли Shrem осъден на две години затвор

съдебна битка Чарли Shrem е официално приключи. Бившият изпълнителен директор на вече несъществуващата компания, BitInstant, е дадено два годишна присъда след това. Тази присъда идва няколко месеца след Shrem се признае за виновен в подпомагане и подстрекаване на работата на нелицензиран пари предаване бизнес. След като излезе от затвора, Shrem ще служи тригодишен ли контролираните освободен.

В съда, Чарли Shrem призна незаконните си действия, като посочва, че "Аз нямам извинения за това, което направих. Аз нарушил закона и аз го счупи лошо. "

Източник: Coindesk

Свързани новини


Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 21-27 септември 2014 г

Post Bitcoin

Bitcoin брави и Adblockers

Post Bitcoin

3 април 2015 г

Post Bitcoin

Bitcoin графики - какви са те, как да използвате класациите на БТК

Post Bitcoin

Ръководство за начинаещи за минните Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Block Размер на икономиката: Изясняване и преразглеждане на аргументите

Post Bitcoin

Анализ на цените в Bitcoin: Продължаващото действие продължава

Post Bitcoin

Bitcoin е нечетлива валута - Bloomberg

Post Bitcoin

Bitcoin Investment 2016: Заслужава ли си?

Post Bitcoin

Големите правителства ще смажат Bitcoin, но няма да го убият - Forbes

Post Bitcoin

Най-добрият минни хардуер за етереум (2018 г. актуализиран)

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 7-13 септември 2014 г