Дневен отчет на Bitcoin: Разработване на P2pool за Bitmain, за извличане на CloudManing от Арктическия цикъл на KnCMiner и още | Bulgarian.lamareschale.org

Дневен отчет на Bitcoin: Разработване на P2pool за Bitmain, за извличане на CloudManing от Арктическия цикъл на KnCMiner и още

Дневен отчет на Bitcoin: Разработване на P2pool за Bitmain, за извличане на CloudManing от Арктическия цикъл на KnCMiner и още

Bitmainhas обявени облак минна услуга, наречена HashNest

От няколко месеца, общността е спекулира дали Bitmain строеше услуга, базирана в облака, и като Bitmain винаги правят, те предпочетоха да задържат информация до сега.

Bitmain сега е основен конкурент в борбата за минни облак оръжие. Hashnest, Bitcoin облак miningplatform за купуване и търговски хешове на, е основана стартира на 1 юни 2014 г. То придобиване на от Bitmain се annunced на 1 септември. Според тях, на hashrate влива в платформата в момента е около 4 PH / и

Освен това, това е споменато в тяхното съобщение, че Bitmain работи върху подобряване на протокола p2pool. Те твърдят, че са във финалната фаза на тестване и внедряване на развитието им. Интересно е, че, се обявява кода за ANTPOOL, развитие на протокола p2pool Bitmain да бъде имате пускането й източник. Bitmain има планове да управляват тяхното Bitcoin mininghashrate още по-високо, като се използва децентрализирана добива на p2pool.

Източник

Университет Цюрих Тестване NFC Bitcoin плащане разтвор

 

В Масачузетския технологичен институт (MIT), не е институцията само висшето образование трябва да се играят наоколо с Bitcoin. Университетът в Цюрих в Швейцария се изпробваме нова NFC-базирано решение Bitcoin плащане в една от кафенета в училището за около две седмици (ръководена от група от девет лица - студенти и преподаватели).

NFC, съкратено комуникация в близкото поле, означава, че сделките ще бъдат завършени чрез поставяне един на устройството в близост до приемно точка. Този процес може да се проведе и в офлайн режим. Това развитие е благодарение на приложение, наречено CoinBlesk.

Студентите, или ще трябва да заредите своята Bitcoin walletsonline или просто използвайте Bitcoin ATMthat ще бъде инсталирана в университета. Освен Bitcoinclub на училището се работи по проект на собствения си, че ще даде на стойност $ 100 безплатно Bitcoin на всички студенти в училището.

KnCMiner разкри нова минна облак услуга, предлагаща дълги шестмесечен договор от Арктическия Bitcoin мина.

KNC Cloud

Стартира на 2 септември, лостове на компанията съществуващия център за данни пространство в северната част на Швеция. Така нареченият Clear Sky мината се похвали с повече от 7 petahashes в секунда при очаквания мощност добив.

Според KnCMiner, те ще бъдат в състояние да осигури клиенти с евтини цени в резултат на евтин охлаждане и енергията им център за данни предлага. Това е да се спомене, че всички такси за поддръжка на минни пакети облак ще бъдат покрити от разходите за закупуване на всяка поръчка. Предимствата на домакин на Bitcoin miningfacility в рамките на цикъла на Арктика, изглежда, в което условията примамливи за големи компании като KNC. За съжаление, с цена от $ 1995 за 6 месеца от 1 TH / и добив на енергия, това е малко вероятно, че тези машини някога ще излезе на печалба. Това е $ 332.5 на месец, и дори ако Bitcoin difficultywere спиране на нарастването, и да остане точно в това е текущия курс, нашата минната Bitcoin calculatorshows че един TH / и ще печелят само ~ 270 $ на месец.

Huobi е продал всички налични абонаменти за нов 60-дневен срочен финансов продукт за инвеститори Bitcoin.

Най-новият продукт от пекинския борса, което е ефективно "сертификат за депозит" на Bitcoin, се нарича "Dig-VC" и предлага гарантиран лихвен процент за инвеститорите. За отбелязване е, декларации са подкрепени от Digcoin - нова платформа Bitcoin минни услуги, построен от Huobi.

Dig-VC ще бъде част от Bitcoin investmentplatform Huboi на bitVC че стартира през юни. Интересно е имало толкова голям интерес за акциите, че всички от тях са продадени в рамките на първия час след отварянето. Както бе посочено от represenative компания: Изглежда, че 70% от инвеститорите са били от Китай с останалата част идва от Съединените щати, Канада, Австралия, Япония, Сингапур и Тайланд. 

Digcoin се експлоатира в момента около 1,3 PH / и на добив на енергия от мрежата и има планове за разширяване до 4 PH / сек.

За потребителите на цифрови валута, които искат да си осигурят електронна състояние, един проект се предлага нов начин да съхранявате частни ключове: върху винил.

Звук Wallet обещава да съхранявате частни ключове на потребителите като шифровани аудио файлове в цялата гама от продукти - включително CD-та и 7-инчов винил дискове

Звук Wallet предлага α уникален начин да съхранявате вашите частни ключове. Тя обединява Bitcoin хладилно съхранение, както и аудио техника, която ви позволява да съхранявате сигурно на вашите частни ключове в аудио форма. Звукът може да бъде от дълго от 30 до 60 секунди и ще звучи като шум за човешкото ухо. Въпреки това, с използването на спектроскоп, като AndroSpectro, частния ключ в звуковия файл може да се визуализира, за да бъдат достъпни.

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin е нечетлива валута - Bloomberg

Post Bitcoin

Ефектите на Bitcoin върху система D - Сянка икономика

Post Bitcoin

Дефлация Част 1: Дефлационната природа на Bitcoin цена

Post Bitcoin

Приемането на Bitcoin расте: 6 начина за използване на БТК

Post Bitcoin

Bitcoin Block Размер на икономиката: Изясняване и преразглеждане на аргументите

Post Bitcoin

5 Златни правила, които да следват при закупуване на Bitcoins

Post Bitcoin

3 април 2015 г

Post Bitcoin

Bitcoin официално правен в Калифорния! Джери Браун подписаха AB129!

Post Bitcoin

Bitcoin Block Размер икономика и Гавин Анресен

Post Bitcoin

Bitcoin Margin опции за търговия за начинаещи

Post Bitcoin

Bitcoin вече е на Bloomberg и Yelp!

Post Bitcoin

4 стъпки за поддържане на вашия Bitcoins безопасно