Дневен отчет на Bitcoin: Плащания Bitcoin за Newegg.ca, Apriva Partners с GoCoin и др | Bulgarian.lamareschale.org

Дневен отчет на Bitcoin: Плащания Bitcoin за Newegg.ca, Apriva Partners с GoCoin и др

Дневен отчет на Bitcoin: Плащания Bitcoin за Newegg.ca, Apriva Partners с GoCoin и др

Онлайн търговията на дребно гигант Newegg обяви, че канадски клиенти вече могат да използват Bitcointo пълни покупки чрез Newegg.ca.

С разширяването, Newegg става вторият голям онлайн търговец на дребно да се удължи плащанията Bitcoin от САЩ в Канада. TigerDirect добавили преди Bitcoin плащания на канадския сайт през юли.

След успеха на САЩ newegg.com имах с приемането bitcoins, канадски клиенти вече могат да се насладят на плащанията Bitcoin, както добре. В базираната в Лос Анджелис онлайн търговец на дребно партнира с BitPay отново да донесе това за реалност. Това е също така да се отбележи, че с годишен приходи от над $ 2,8 млрд Newegg е вторият милиард долара търговеца да бъде клиент BitPay до TigerDirect. 

GoCoin партньорство носи Bitcoin опция за плащане към Повече от 1000 фирми

Международната altcoin и Bitcoin плащане процесор GoCoin е образувала ново партньорство с Apriva, основна точка на продажба за обработка на плащания решения на компанията, за да донесе altcoin и плащане Bitcoin optionsto партньори Apriva на повече от 1000 канала.

Apriva е водещ доставчик на сигурни, от край до край безжичен транзакционни и информационни решения. Партньорството им с GoCoin ще донесе повече опция за плащане на клиенти Appriva и тези опции ще включват не само Bitcoin, но Litecoin и Dogecoin, както и, като GoCoin осигурява подкрепа за тези, както добре. Главен изпълнителен директор на Apriva продължи и заяви, че партньорството с GoCoin е естествен резултат от дълъг от търсенето на потребителите, както и че включването на cryptocurrencies до техните услуги ще ги отличават от други доставчици на обработка на плащания разтвор. 

Santander Group, най-голямата банка в Еврозоната по пазарна стойност, поръчано "прозрение мрежа" и консултантската фирма Yegii да проведе проучване, за да "се анализира влиянието на Bitcoin и други cryptocurrencies на банките и да разработят стратегически курс на действие", съобщава HashReport.

Консултантската агенция Yegii е основана в началото на 2014 г. И има за цел да консолидира информация от всички страни на социално икономическите последици, за да ръководи ръководството на компанията по съответния начин. Въз основа на описанието на предизвикателство е публикувал в сайта им на крайния срок за окончателния доклад е на 20 септември В действителност, това не е първият път, банкови комисионни изследване се фокусира върху Bitcoin. Наред с другото, Националната банка на Австралия и холандски банковата компания ING също направи същото и в миналото. 

Един съюз на местните африкански свободни marketpioneers че формира за насърчаване на икономически ползи Bitcoin е постави кампанията си в очакване да се присъединят към борбата срещу Ебола вирус в момента опустоши части от Западна Африка.

В опит да се демонстрира ефективността на Bitcoin Сиера Леоне Liberty групата се стреми да повиши Bitcoin дарения. Групата се опитва да помогне за спиране на разпространението на вируса в страната си, но това не е всичко. Също така има опит да се направи Сиера Леоне по-добро място за живеене, чрез създаване на Bitcoin екосистема от намерения scratch.The група за насърчаване на "предприемачество, свободните пазари и здрави принципи, които са в основата на всяко проспериращо общество", както е посочено от основателя на групата Мустафа Коул. Това е чудесен пример за това как може да помогне на развиващите се Bitcoin общества както чрез благотворителна дейност и иновации. 

Австралийското правителство публикува кратко "Bitcoin за бизнеса" водач на техния бизнес сайт, който има за цел да образова бизнеса за ползите и капаните на приемане на виртуална валута, като Bitcoin, в замяна на стоки и услуги.

Но освен на образователни цели, ръководството е също така хвърля светлина върху правните аспекти на Bitcoin, като собственици на бизнес-нататъшни указания за въпроси като данъчното облагане и др. Интересно е, че последната публикация е наистина ръководство, и това е позиция към Bitcoin и cryptocurrencies като цяло, е изключително приятелски настроени. Това е добре написан, просто за разбиране води през по какъв Bitcoin е, как работи и как собственици на бизнес може да го подход и да приеме плащания да го използвате, без да се фокусира върху Bitcoin pricevolatility, или подвеждаща информация. Има и глави за данъчни последици, както и използването Bitcoin да плати служители.

Свързани новини


Post Bitcoin

6 ресторанта, които приемат Bitcoin

Post Bitcoin

OP-ED: Нуждаем се от повече професионализъм в пазара на анализи на цените Bitcoin

Post Bitcoin

Как да приемете Bitcoin дарения в блога си

Post Bitcoin

Bitcoin Block Размер на икономиката: Изясняване и преразглеждане на аргументите

Post Bitcoin

12 страхотни Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Анонимно ли е Bitcoin? Ето пълния отговор

Post Bitcoin

Bitcoin, Ether и други cryptocurrencies може да вижда началото на края - MarketWatch

Post Bitcoin

Правилен анализ на цените на Bitcoin Част 1: Методология

Post Bitcoin

Bitcoin Margin опции за търговия за начинаещи

Post Bitcoin

Монетна база срещу Btc-e срещу BitStamp - най-доброто място за закупуване на Bitcoins

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin положителни, но рискови за правителствата

Post Bitcoin

Име на домейн Bitcoin BTC.com продадено за 1 милион долара USD!