Дневният отчет на Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit повишава $ 3 млн., Bitcoin Spending PAC и др | Bulgarian.lamareschale.org

Дневният отчет на Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit повишава $ 3 млн., Bitcoin Spending PAC и др

Дневният отчет на Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit повишава $ 3 млн., Bitcoin Spending PAC и др

В Bitcoinindustry сформира политически комитет за действие, който тя може да се използва да се къпете депутати и партийни комитети с дарения.

Камарата на Digital търговията, а месечната търговия група за цифрови валути и активи като Bitcoin, регистрирана политическа разходите група с Федералната избирателна комисия този месец, според наскоро разкритите документи.

Нов комитет за политически действия е създаден от Камарата на Digital търговията. Докато комисията няма директни планове за близкото бъдеще, това е сигурно първият по рода си. Това е със сигурност първият PAC да предпочитат кандидати, които подкрепят Bitcoin и цифрови валути като цяло. Според изпълнителния директор на Digital Камарата, Perianne Досадно, образуване на активен въглен на прах е знак за ускоряване на падежа за Bitcoin и симптом, че политиците могат да се сблъскат на политически натиск в подкрепа на виртуални валути. Може да сме все по-близо до час, който Bitcoin ще има това е глас в политиката.

Канабис Road пазар - на пазара, която е създадена само за продавачите на канабиса, има рязка рана и в момента е на линия до второ нареждане.

Това не е първият път, когато видите deepweb пазар бъдат хакнати, но този път новината е по-забележително, тъй като канабис път беше един от пазарите, които са имали multisig технология се използва, за да се допълнителна защита на потребителя средства. Потребителите, които се опита да логване в сайта по-рано днес ще получат съобщение, подписано от администратора на сайта. Наред с другите неща, той публично се извинява за почти всички фондове на сайта са откраднати от сайта, а също и раздаваха на адреса на откраднатите средства се съхраняват в. И докато това е ясно дали канабис път ще продължи да съществува, Crypto, администраторът на сайта обеща да разследва инцидента допълнително, за да разберете как хакерите са успели да откраднат монети, така че други deepweb пазари знаят как да бъдат защитени от подобни атаки,

По-рано днес Дмитрий Murashchik Мицел, известна като "Rassah" командирован към subreddit Bitcoin да благодаря на общността за тяхното участие в успешно груповото финансиране на първия по рода си книга Bitcoin Wallet USB устройство. В течение на набирането на средства, Myceliumraised общо $ 31 271 USDfor целта си: Един лесен начин за създаване на Bitcoin портфейли хартия в сигурна и контролирана среда.

Мицел Entropyis е в основата на малка USB стик, който може да се използва за сигурно създаване на хартиени опаковки. Устройството генерира числа на случаен принцип, които са се превърнали в частен ключ и адрес Bitcoin, а след това се добавя QR кода на адреса като изображение. В USB може да се свърже към всеки принтер с USB порт и отпечатате копие на портфейла на хартия, създадена с устройството. Устройството също така поддържа 2-на-3 сплит частни ключове, създавайки адрес на който частният ключ е разделен на три акции на хартия, така че някой ще трябва да имат и трите части на печатната портфейла, за да се средства за достъп, изпратени до отпечатан адрес, По този начин също е един чудесен инструмент за създаване на портфейл за цел да се даде като наследство за предшественик като към него се рекламира в промоционалната анимирани видео Ентропията е. 

Корейски обмен Bitcoin Korbit повдигна $ 3.0 милиона в Серия А финансиране, водена от SoftBank Ventures Корея и Pantera Capital, с участието на ПМБ Ventures, и се връщат на инвеститорите Bitcoin Opportunity Corp., Тим Дрейпър, Пиетро Dova и Силни начинания.

Освен, че са водещи борса в Корея Korbit също се конкурира с Coinbase и Bitpay. Те предоставят на своите собствени решения за търговците да започнат да приемат Bitcoin плащания но тяхната услуга е специализиран за корейския пазар. Това е да се спомене колко гостоприемни местните власти са били за такива нововъведения. В едно неотдавнашно изявление на главния изпълнителен директор на компанията споменава, че дори банковата фондацията се инвестира в Korbit. Въпреки че това не е първият път, Korbit е получил финансиране от предишни инвестиции са имали общо $ 600 000 за вземане на най-новите средства кръг най-големите. 

BitGive Foundationannounced днес, че тя се превърна в първата организация с идеална цел за постигане на Bitcoin 501 (в) (3) статус, което означава, че службата за вътрешни приходи (IRS) официално го признава като благотворителна организация в САЩ.

Bitgive посвещава това е усилията за подобряване на общественото здраве и околната среда в целия свят. Събитието на благотворителна организация, която получава само това е дарения в Bitcoin получаване статут с нестопанска цел, е още един крайъгълен камък за Bitcoin като валута. Нещо повече, това е важно събитие, което може да има огромна възможност за положителна публичност като влезем в най-активната тримесечие на годината за благотворителни дарения. Освободени от данъци състояние на фондацията е, че на 1-ви даде по един Bitcoin, свързани с благотворителна организация, решаваща прецедент с положителни последици за виртуална валута финансова помощ.

Свързани новини


Post Bitcoin

Как да се развиват бързо Вашите Bitcoin бонус печалби с една стъпка

Post Bitcoin

Печелившо добиване на облаци от Bitcoin: Минно дело без бой

Post Bitcoin

Bitcoin Обменен курс и диаграма за предсказване на трудности

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Топ 10 нации, които обичат БТК

Post Bitcoin

Не бива да се опитваме да приведем Bitcoin в съществуващите правни структури

Post Bitcoin

Bitcoin в Китай - първият Bitcoin банкомат, инсталиран от Robocoin

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 24-30 август 2014 г

Post Bitcoin

Бъдещето на Bitcoin зависи от Вас

Post Bitcoin

График за портфолио на Bitcoin за хартия - Създаване на Вашия Wallet онлайн

Post Bitcoin

5 начина да купите Bitcoin с Paypal - Scams и Legit начини

Post Bitcoin

За Bitcoin Faucets

Post Bitcoin

Дневен отчет на Bitcoin: Плащания Bitcoin за Newegg.ca, Apriva Partners с GoCoin и др