1 април 2015 г | Bulgarian.lamareschale.org

1 април 2015 г

1 април 2015 г

Най-нови актуализация: 11:47 ч EDT

(Forbes) Двама от агентите на реда, които участват в заплетени разследването на много агенции в Пътя на коприната са обвинени от американското министерство на правосъдието за кражба на стотици хиляди долари (най-малкото) в Bitcoin.

(CCN) Invoiced.com, услуга, фактуриране, който дава възможност на фирмите да създават фактури и приемат онлайн плащания, е започнала да се даде възможност на своите клиенти да приемат Bitcoin.

(Вътре Bitcoins) бивш агент DEA който е обвинен в изнудване за Пътя на коприната администратор Dread Pirate Робъртс и кражба на средства от бившия онлайн пазара е също отговорник по съответствието при обмен Bitcoin CoinMKT по време на престоя си в борба с наркотиците.

(Coin Fire) Payza е изразил интерес към cryptocurrency и се подготвя актуализация на платформата, която добавя възможността за търговци, за да започне приемането bitcoinand го размени за друга валута или да държи на монетите.10 април 2015 г(Предприемач) Моят инвестиции философия е много дълго termsays Рейд Хофман за Bitcoin.

(LiveJournal) LiveJournal е вече приема плащания в Bitcoin.

(New York Times) Хакерите насочена SendGrid, маса услуга за електронна поща, който се използва от 180,000 компании, включително Uber, Pinterest, Spotify и Foursquare, за да проникне Coinbase, един от най-популярните борси Bitcoin.

(CoinDesk) потаен Bitcoin стартиране 21 Inc обяви, че ще стане водеща sponsorfor предстоящия Bitcoin трудова борса, която се провежда в Сънивейл, Калифорния, на 18 април.

(Coin Fire) Мисисипи Power Company (MPC) заведе дело срещу GAW миньори, LLC, разклатената cryptocurrency компанията, в окръжен съд Southern за Южния окръг на Мисисипи.


13 април 2015 гНай-нови актуализация: 13:57 EDT

(TechnInAsia) Philippine Bitcoin чадър компания Сатоши Citadel Industries (SCI) обяви днес, че е придобила Bitcoin обмен BuyBitcoin за неназована сума.

(Business Standard) Екип съобщено, че се учи blockchain да се види дали може да се интегрира с основната банкова разтвор.

(American Banker) За фирми в cryptocurrency и правна марихуана предприятията за производство на - два сектора, които упражняват контрол върху регулаторните органи в момента най-много - получаване на достъп до банкова accountcan струва хиляди в месечни такси, ако това може да бъде направено най-малко.

(Wall Street Journal) благотворителността често са отворени за всякакви дарения, независимо дали в пари или в натура. Сега те се обръщат към нов източник: дарения на Bitcoin.


16 април 2015 гНай-нови актуализация: 17:39 EDT

(CoinDesk) на Държавния департамент на Ню Йорк на финансовите услуги (NYDFS) предполага, че се движи стабилно към releaseof финализирано BitLicense при които цифрови валутни бизнеса ще бъдат регламентирани в държавата.

(CNBC) Digital валути група, базирана в Ню Йорк лице, основана от Bitcoin застъпник Бари Silbert, пребоядисаха своя брокер-dealerdivision на SecondMarket Inc, специализирана в търговия на виртуални валути, включително и Bitcoin, се казва в съобщение до медиите в четвъртък.

(Coin Fire) Brawer.com е спрян. Една компания с вътрешна каза персонал монети Fire, че разработчиците поема ръководството на обекта и не са били платени за продължителен период от време. Те също така подчерта, че сайтът не е било полезно и в състояние да плати на персонала

Свързани новини


Post Bitcoin

Накрая един лесен начин да изпратите Bitcoin във Facebook

Post Bitcoin

Ашли Медисън изтича: Какво да направите, когато сте изправени пред изнудване от Bitcoin

Post Bitcoin

Създател на Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth достига 700 милиона долара!

Post Bitcoin

6 ресторанта, които приемат Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin журналисти: Етиката за притежаване на Bitcoin

Post Bitcoin

Да бъдеш честен

Post Bitcoin

Alibaba IPO отговаря за Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Bitcoin Осиновяване: Прогресия сред топ 100 уеб сайтове

Post Bitcoin

Купувачите на Bitcoin трябва да са готови да загубят всичките си пари, предупреждава британският регулатор - CNBC

Post Bitcoin

Bitcoin е жертва на дезинфлация - The New York Times

Post Bitcoin

12 страхотни Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 31 август - 6 септември 2014 г