Разработване на история: Слуховете за USMS и Федералната търговска кампания за будилни лаборатории | Bulgarian.lamareschale.org

Разработване на история: Слуховете за USMS и Федералната търговска кампания за будилни лаборатории

Разработване на история: Слуховете за USMS и Федералната търговска кампания за будилни лаборатории

UPDATE AT 09:57 ч Вторник:

Тази история е се оказа факт. Цялата статия е тук.

Тази сутрин монети Fire получи непотвърден доклад за пеперуди Labs посочва, че дружеството е било ограбено от служба на САЩ маршал в допълнение към Федералната търговска комисия.

А пост също е бил създаден на Bitcoin Talkfrom за докладване на потребителя да бъде бивш служител на компанията, който е получаване на информация от другите.

Този пост заедно с конец публикуван на / R / bitcoinon Reddit е довело до ширещата се спекулации относно валидността на претенциите.

Coin пожар е бил в контакт с маршали служба на САЩ тази сутрин и в ранния следобед в Канзас, които ще бъдат пряко отговорни за това нападение и получи официално съобщение, че нито един от агентите, работещи извън окръг офиси Канзас и е било казано по телефона че от няколко агенти, включително ръководителя на офиса,

Нито един от нашите агенти в този момент са участвали в каквито и да било операции на място за пеперуди Labs. Ние обикновено не са част от случаите с други агенции, като Федералната търговска комисия, освен ако постановено от съдия и тези поръчки идват много рядко оголвайки някаква незаконна дейност наркотици.

Coin Fire протегна ръка към Федералната търговска комисия, който заявява, чрез офисите публична информация за понеделник в 14:25 следното:

До този момент не сме в състояние да отговори на тази история, или който и да е съд разпореди действия, които може да са били издадени по отношение на това дружество за датата дал. Ако и когато това се променя официално изявление ще бъдат предоставени на вашата организация.

Във вторник сутринта Федералната търговска комисия се промени предавки и преиздаден ново изявление се посочва:

"Ние често виждаме, че когато един нов и малко разбрани възможност като Bitcoin представя себе си, измамниците ще намерят начини да се възползват от вълнение и интерес на обществото", каза Джесика Рич, директор на Бюрото за защита на потребителите на Федералната търговска комисия. "Доволни сме, съдът уважи искането ни за спиране на тази операция, и ние с нетърпение очакваме до извеждането незаконни доходи на компанията обратно в ръцете на потребителите."

Тази история ще се актуализира повече информация става достъпна и чрез нашия Twitter: @CoinFireBlog

Снимка на БТК Keychain

Свързани новини


Post Bitcoin

Caricoin носи Bitcoin до Карибите

Post Bitcoin

Анализ: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

7 онлайн фирми в момента приемат Bitcoin

Post Bitcoin

Купете Bitcoins с Paypal - стъпка по стъпка урок

Post Bitcoin

Сложният Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni и TOR

Post Bitcoin

Какво е Bitcoin личен ключ, как да го използвате, го пазете в безопасност!

Post Bitcoin

Bitcoin Цена: Когато новините са и не са важни

Post Bitcoin

Китай забрани Bitcoin отново, с малко ефект

Post Bitcoin

Debunking Kipochi, Mpesa & Bitcoin в Източна Африка

Post Bitcoin

Раковите пациенти са принудени да използват незаконни онлайн пазари, задвижвани от Bitcoin, за да купуват наркотици

Post Bitcoin

Как Bitcoin може да ускори или ограничи инфлацията на Fiat

Post Bitcoin

Монетен кратък дневен отчет: Bitcoin VeriCoins, Интернет на нещата на IBM, Syscoin срещу Moolah, Bitlendingclub и Bitcon