Дали Bitcoin Legal? Правен статут на Bitcoin по страни | Bulgarian.lamareschale.org

Дали Bitcoin Legal? Правен статут на Bitcoin по страни

Дали Bitcoin Legal? Правен статут на Bitcoin по страни

Дали Bitcoin юридическо

Това е един от въпросите, много Bitcoin investorsand потенциалните инвеститори да се борят с на дневна база. Ако сте чували за Bitcoin но не са запознати с това как работи и къде да го използвате, се присъедини към тълпата. Хиляди хора са все още не знаят или са само чували за Bitcoin, но още не са го използвали. В тази статия ще се разяснят употреби и тънкостите на тази нова цифрова валута.

Какво е Bitcoin? Bitcoin Обяснено:

Bitcoin е нова онлайн виртуална валута, която позволява на сделки да се осъществяват без посредник, което означава, че няма банки, без такси за транзакции и няма причина да дават истинското си име. Всеки изминал ден, все повече търговци са ги приемат. С Bitcoin, можете да закупите пица, уеб хостинг услуги, както и почти всичко друго, можете да намерите в интернет.

Bitcoin може да се съхранява в облака или в електронен вид на индивида в това, което се нарича Digital Wallet, която е подобна на виртуална банкова сметка, който позволява на потребителите да плащат за стоки, изпраща или получава Bitcoins или да запазите парите си; обаче, Bitcoin портфейли не са застраховани от FDIC.

Въпреки, че всеки Bitcoin транзакция се записва в публичния регистър, имената на продавачи и купувачи никога не се разкриват; единственото им Bitcoin WalletID номер, което позволява на потребителите купуват или продават нещо, без да бъдат проследени. В допълнение, международни плащания и сделки са прости и рентабилни, защото Bitcoin все още не е предмет на регулиране или обвързани с конкретна страна. Собствениците на малък бизнес да се възползват от Bitcoin, защото те не включват такси за транзакции, а безброй много хора гледат на него като инвестиция, която най-вероятно ще отиде в стойност в близко бъдеще.

Напускане: Какво е Bitcoin видео за начало

Дали Bitcoin законно?

Дали Bitcoin юридическо

Много хора са загрижени за притежаваш юридически Bitcoin; Въпреки това, той в момента е правен във всички 52 държави в Съединените американски щати, въпреки че всяка държава има свои собствени правила. Калифорния наскоро приела законотворчество Bitcoin и други виртуални валути официално законно в държавата. Следва списък на страните, в които Bitcoin е законно, незаконно, а когато то е ограничено.

Bitcoin правно положение от страни (например от днес (13-ти август, 2014):

Кликнете върху картата, за да го увеличите

Дали Bitcoin юридическо

Никой не знае какво бъдеще има в магазина за Bitcoin. В момента тя е юридическо валута в повечето страни, която остава най-вече нерегулиран, но това повече от вероятно ще се промени в бъдеще; повечето правителства са твърде загрижени за липсата на контрол върху парите и как да ги облагат.

Източник: Wikipedia

Свързани новини


Post Bitcoin

Федералният резерв вижда ярко бъдеще за Bitcoin

Post Bitcoin

Входове и изходи - обяснение на промените в Bitcoin

Post Bitcoin

Хей Идиоти - Ще изгубите всичките си пари на Bitcoin, Идиоти - Splinter

Post Bitcoin

Bitcoin News днес - най-горещите BTC Round Up!

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Как постигнах ROI за 12,12% за 1 час

Post Bitcoin

Bitcoin Основи обяснени: ABCs на БТК (Q - U)

Post Bitcoin

Блокчайн е онлайн Bitcoin Портфейл - Конфигурация за сигурност Конструкция

Post Bitcoin

Bitcoin е остаряла технология - Hackernoon

Post Bitcoin

Мястото на Bitcoin в идната икономическа катастрофа

Post Bitcoin

Големите правителства ще смажат Bitcoin, но няма да го убият - Forbes

Post Bitcoin

Ръководство за начинаещи за минните Bitcoins

Post Bitcoin

6 ресторанта, които приемат Bitcoin