IRS етикети Bitcoin имот, който не е валута | Bulgarian.lamareschale.org

IRS етикети Bitcoin имот, който не е валута

IRS етикети Bitcoin имот, който не е валута

Bitcoin IRS

# 8211; Някои анализатори казват Данъчната служба (IRS), постановено съкрушителен удар за бъдещето на Bitcoin, когато те решиха да го надпишете имот в противовес на валута. Ние, Bitcoin любящ общност винаги разсее негативните слухове и неверни твърдения за бъдещето на Bitcoin. Въпреки това, този факт не оставя бъдещето на Bitcoin в опасност.

load...

Via NYTimes (Bitcoin IRS):

Услугата вътрешни приходи може да са просто взети някои от забавлението от Bitcoin. Но това може да означава, че виртуалната валута расте.

В IRS обяви във вторник, че ще третира Bitcoin, онлайн системата си компютър задвижване, като собственост, а не на валута за данъчни цели, ход, който принуждава потребителите, които са свикнали с това работи под радара на правителството да се справи с новите данъчни въпроси и изисквания за отчитане.

load...

Въпреки че може да изглежда като скъп главоболие, някои финансови експерти виждат в движение, като начин да прокара Bitcoin по-далеч от периферията и в основната финансова система.

"Става все по-легитимност, която не е имала по-рано", каза Аджай Vinze, на заместник-декан на най-бизнес училище Аризона университет. Решението, каза той, "поставя Bitcoin на път да се превърне в истински финансов актив."

load...

Въпреки че много потребители вече третират Bitcoin като валута, IRS много ясно, че "това не са законно платежно средство във всяка юрисдикция."

Индустрията беше очаквал правителството да излезе с някаква насоки за Bitcoin, така че обявяването във вторник не дойде като голяма изненада. Но някои потребители се притесняват, че лечението на това като инвестиция може да се ограничи използването на Bitcoin като начин на плащане. Ако потребителят купува продукт или услуга с Bitcoin, например, данъчните служби ще очаква на индивида да се изчисли промяната в стойността, считано от датата на потребителя, придобито Bitcoin към датата, на която са били изразходвани. Това ще даде възможност на лицето основа за изчисляване на печалбите или загубите - - за това, което сега е IRS обажда собственост.

"Хората могат просто да бъдат изкушени да трупат а не да харчат, защото веднага след като те прекарват те биха подлежали на извършване на капиталови печалби данъци", каза Памир Gelenbe, съосновател на конференцията CoinSummit и партньор в Hummingbird Ventures, рисков капитал фирма, която наскоро инвестира в онлайн Bitcoin обмен Кракен.

Решението на IRS би лечение Bitcoin като имоти, обект на капиталови печалби данъци. Дългосрочни капиталови печалби данъци са ограничени до 20 на сто, а по-благоприятно отколкото в горния курс на 39,6% за данъците федерални доходи. Индивидуалните търговци на валутните пазари - британски лири, например - се очаква да се отнасяме печалби или загуби, като редовен доход за данъчни цели.

"От данъчна гледна точка, това е наистина най-добрия възможен резултат", заяви Бари Silbert, главен изпълнителен директор на SecondMarket, която планира да въведе нова Bitcoin обмен.

До сега Bitcoin ентусиасти са били в състояние да купуват, продават и търговията на придобивките си с няколко такси и малко надзор, тъй като валутата е без централна банка и нито едно правителство регулатор. С течение на годините, цената на Bitcoin също се колебаеше диво, от няколко цента до повече от $ 1000 до сегашната си цена от почти $ 600.

В същото време, увеличаване на броя на търговците, включително Virgin Galactic и Overstock.com, са започнали приемането на Bitcoin, подкрепена от все по-голям занаятчийската индустрия на фирми, които ще обменят Bitcoins за долара за малка такса.

Създадено от анонимен компютърен програмист, или група от програмисти, Bitcoin до голяма степен е царството на любителите на технологиите и бунтарски любители, които често купуват и продават Bitcoin за онлайн обмен. Програмистите също са в състояние да ги получи от "добив", или чудели неясни алгоритми, за да "отключи" нови монети.

В IRS сега, обаче, казва, че тези миньори трябва да докладват на справедливата пазарна стойност на виртуалната валута като част от доходите си.

Новите насоки също така означава, че онлайн борси, които купуват и продават Bitcoin сега ще трябва да предостави на клиентите си годишни доклади за сделките с тях, точно както фондовите брокерски къщи и други инвестиционни посредници правят.

Но някои усилия Може вече да е за да се гарантира, че новите изисквания за отчитане няма да обезкуражават потребителите да търгуват с Bitcoin.

"Мога да ви уверя, че има няколко компании, които са дошли с софтуер за автоматизиране на целия този процес", каза г-н Silbert.

На Bitcoin стартиране Coinbase също заяви, че поддържа новите насоки.

"Вълнуващо, за да видите по-голяма яснота от IRS Coinbase ще помогне на потребителите, така и търговците да отговорят на насоките", заявиха от компанията в съобщение в Twitter.

През последната година или две, обаче, индустрията привлича подкрепата на рисков капитал и други инвестиционни посредници, които очакват по-широко приемане на виртуална валута. Но в същото време, регулатори са станали все по-притеснени, че онлайн пазарите могат да бъдат използвани, за да се улесни наркотици сделки и други незаконни сделки.

Всичко, което е вложил повече натиск върху правителствата по целия свят, за да разбера по някакъв начин да регулира индустрията. Това налягане се повишава само през последния месец с разпадането на една от най-големите виртуални борси Bitcoin е, Mt. Gox. Компанията подаде заявление за банкрут в Япония и САЩ, оставяйки няколко възможности за потребителите, които са загубили пари с борсата.

Mt. Gox твърди, че са загубили почти всички монети на своите 850,000, въпреки че миналата седмица обяви, че е открил около 200 хиляди. Насоки данъчните служби е би могло да означава, че потребителите в САЩ, които са загубили пари сега да могат да разглеждат това като капитал загуба на техните данъчни формуляри.

Bitcoin привлича много от своите потребители именно защото работи извън установения финансовата система и предложи обещанието за по-евтини сделки. Но много Bitcoin адвокати и експерти казват, че регулирането е необходимо да се направи Bitcoin жизнеспособна валута.

"Хората, които се чувстват идеологически че Bitcoin трябва да бъде свободен от всички регламент няма да бъде щастлив", каза Гил на Лурия, управляващ директор на Wedbush Securities, който пише за виртуална валута. "Ако се опитвате да замени съществуващата финансова система, тогава ще трябва да разполага с всички функции, които са необходими на тази финансова система."

Малкото работодателите, които плащат в Bitcoin ще трябва да докладва тези заплати като всеки друг плащане, извършено с имущество и доходи Bitcoin ще бъде предмет на обичайните федерални при източника данъци и осигуровки, заяви, че IRS.

Малко след обявяването, сенатор Том Carper, демократ от щата Делауеър, похвали решението на агенцията. Ръководството "осигурява яснота за данъкоплатците, които искат да се гарантира, че те правят правилното нещо и да играе по правилата, когато използващи Bitcoin и други цифрови валути", каза той.

Източник: NYTimes

load...

Свързани новини


Post Bitcoin

Защо трябва да финансираме Тъмния Портфейл

Post Bitcoin

Не бива да се опитваме да приведем Bitcoin в съществуващите правни структури

Post Bitcoin

Купуване на Bitcoins с пари в брой, Western Union - Ръководство за потребителя

Post Bitcoin

Спечелете 40 евро в Bitcoin. Литературен портфейл Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Bitcoin Основи обяснени: ABCs на БТК

Post Bitcoin

$ 19 млн. От BTC отиват за търг в Австралия - Bitcoin Market реагира!

Post Bitcoin

Bitcoin официално правен в Калифорния! Джери Браун подписаха AB129!

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 7-13 септември 2014 г

Post Bitcoin

Bitcoin Price се покачва нагоре с отрицателен европейски банков интерес

Post Bitcoin

4 стъпки за поддържане на вашия Bitcoins безопасно

Post Bitcoin

7 онлайн фирми в момента приемат Bitcoin

Post Bitcoin

Mt. Бедността на Гокс