Творчески начини да се повиши Bitcoin за благотворителност и набиране на средства | Bulgarian.lamareschale.org

Творчески начини да се повиши Bitcoin за благотворителност и набиране на средства

Творчески начини да се повиши Bitcoin за благотворителност и набиране на средства

Bitcoin Благотворителен

# 8211; от изобретяването на Bitcoin през 2009 г., много положителни промени не са наблюдавани по начина, по който функционират предприятията и стандартите, на които благотворителни организации са повдигнати и отпуснати на предполагаемите бенефициенти. Bitcoin благотворителни организации се считат за по-ефективни, удобни, лесни и по-евтини за разпределение сред подходящите хора. Това е така, защото Bitcoin пари е дарен през виртуална форма нещо, което намалява проблемите, които могат да възникнат в резултат на използването на твърди брой. В днешно време, хората могат да използват различни начини за повишаване на благотворителни Bitcoins. Ако искате да знаете как да се повиши bitcoins за благотворителност, по-долу са някои от основните методи можете да използвате.

Креативни начини за повишаване на Bitcoin за благотворителност и Набиране на средства

Един от най-творчески и ефективен метод за повишаване на Bitcoin за charityis чрез използването на застрахователни договори. Това налага използването на blockchain Bitcoin за създаване и прилагане на споразумения с други хора. Тя работи в такава, че трябва да открият нов проект, насочен към потребителите от определена група от хора, създаване на Bitcoin адрес и го съобщава на всички проучени хората.

Прочетете също така: който приема Bitcoins като плащане?

Вие трябва да го настроите по такъв начин, че всеки участник ще трябва да се създаде нова Bitcoin сделка, която ще покрие разходите за посочения адрес. В рамките на споразумението, трябва да се съгласите, че ако парите не достига увеличаване на препоръчителната доза, всеки човек ще бъде възстановена си принос. По този начин, вие ще спечелите аудиторията си като се има предвид, че всеки ще има сигурност, че те ще се върнат парите си, тъй като няма да има никакви проблеми със солиден брой.

Застрахователните договори, - повишаване на Bitcoin Използването на тази с метод:

  • Създаване на Bitcoin портфейла / адрес. Можете да получите Bitcoin портфейл от Coinbase ако все още нямате един - кажете потенциални сътрудници bitcoins ще бъдат използвани за проекта, само ако произведеното количество bitcoins се събират. С други думи, bitcoins са еквивалентни на общата стойност на проекта. Ако не, bitcoins ще бъдат върнати!
  • Уверете се, става ясно, че всеки може да допринесе за адрес Bitcoin без значение от сумата.
  • Ако не се постигне целта на bitcoinraiser, всички малки стойност на събраните bitcoins ще бъдат групирани и да се създаде една голяма сделка и фонд ще се използва за завършване на проекта.

Пример на адрес Bitcoin: 16qT2iLQ7d5MiEkKWYau6mfRNHUFZ3NzHz. Това е нашия адрес, между другото, ако искате да направите дарение!

Друг чудесен начин да се повиши bitcoins за благотворителност или fundraiseris чрез използването на Bitcoin-базирани компании. Тези компании работят по такъв начин, че те осигуряват платформа онлайн базирана, където хората, които искат да увеличат bitcoins трябва да създадете профил на проекта и да го снабди с цялата необходима информация. Като създател на проекта, ще трябва да продава вашия проект, за да се знае, че на потенциалните Bitcoin pledgers, които след това ще обещаят Bitcoin към проекта с определен период от време. В допълнение, създател на проекта ще трябва да разпредели наградите за pledgers на Bitcoin. Такива компании също така позволяват на хора, които търсят да се осигури благотворителност по такъв предвижда да направят своите вноски чрез програма партньор награда.

  • Coinbase (препоръчително)
  • Bitpay
  • Blockchain
  • Bitcoinchipin

Bitpayis друг основен метод, който можете да използвате, за да добавите още Bitcoins за вашия проект. Bitpay е глобална компания за цел да помогне на хората да правят Bitcoin плащания онлайн и лично. Тя работи в два начини на плащане, които са на използването на интернет дарения и билети за събитието. С интернет дарения, Вашите регистри ще трябва да направят своите дарения чрез онлайн система, която ще бъде след това изпрати до вас, след като се достигне необходимото количество.

За билетите за събитието, Bitpay контролира процеса на плащане, чрез събиране на името и адреса си, след като направи дарения чрез такива билети. Системата работи в такава, че те ще ви изпратим съобщение за потвърждение на вашия имейл, след като сделката е завършена. Те също така насочи принос за вашия уеб сайт, за да ви помогне да поддържаш връзка с такива сътрудници.

Photo Credit: Quora

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin стартиране? Чат Чат Часовете идват скоро

Post Bitcoin

Bitcoin Value Част 3: Теорията за стойността на Bitcoin стойността на Konrad S Graf

Post Bitcoin

Приемането на Bitcoin расте: 6 начина за използване на БТК

Post Bitcoin

Конспирация срещу незабавни Bitcoin транзакции: RBF, CPFP и Scorched Earth

Post Bitcoin

Пеперуди Labs Джош Зерлан Депозит Hightlights

Post Bitcoin

Базираната в Арнм Spar е първият холандски супермаркет, който приема Bitcoin

Post Bitcoin

Библиографска таблица за трудности в минното дело = исторически данни

Post Bitcoin

Купете Bitcoins с Paypal - стъпка по стъпка урок

Post Bitcoin

Bitcoin IRA преглед - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

7 онлайн фирми в момента приемат Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Осиновяване: Прогресия сред топ 100 уеб сайтове

Post Bitcoin

22 април 2015 г