Bitcoin официално правен в Калифорния! Джери Браун подписаха AB129! | Bulgarian.lamareschale.org

Bitcoin официално правен в Калифорния! Джери Браун подписаха AB129!

Bitcoin официално правен в Калифорния! Джери Браун подписаха AB129!

Bitcoin Официално Правно в Калифорния! Ние съобщи преди няколко седмици, че изменението в легализира Bitcoin приет от Сената в щата Californiawas изпратено до губернатора Джери Браун да подписан. Е, ние сме щастливи да докладва сега Bitcoin общност от днес 30 юни 2014 Bitcoin и други виртуални валути са официално правен в щата Калифорния! Новият закон отменя стария закон, който чете "всичко друго, но законното парите на Съединените щати." Поддръжниците на законопроекта етикетирани стария закон написани преди много векове като "застой" и "водещ зад" в "расте и новаторски плащания пазар."

Bitcoin Официално Правно в Калифорния!

"Този законопроект прави изясняване промени в действащото законодателство, за да гарантират, че различните форми на алтернативна валута, като виртуална валута, точки, талони, или други обекти на парична сума, не се нарушава закона, когато се използват тези методи за закупуване на стоки и услуги или предаването на плащанията ", участък е отбелязано в документа към законопроекта се чете. Въпреки че законопроектът счита всички cryptocurrencies или виртуални валути, Bitcoin е основният мотив зад него. Марк Андерсен Лоуел, американският предприемач, инвеститор и софтуерен инженер, който е създал първия в света уеб браузър - Netscape - взе да кикотене да аплодират губернатор Джери Браун за решението му да подпише законопроект в закон.

Благодарим Ви, че пра Brown & CA законодателен орган! "AB 129 позволява Bitcoin и друго цифрово валута да бъде законно, използвани в операции в Калифорния."

- Марк Андерсен (@pmarca) 29 юни, 2014

"В епохата на усъвършенствани методи за плащане, от Amazon Coins до Starbucks звезди, но не е практично да се игнорира нарастващото използване на парични алтернативи", Демократическата Assemblyman Роджър Дикинсън, който представи законопроекта, се казва в изявление по време на аргумента на законопроекта в етаж на Сената.

Bitcoin Цена

Ние ще трябва да изчакаме да видим дали тези новини ще имат голямо влияние върху цената на Bitcoin. Една единствена цена Bitcoin нарасна до $ 634,653 през уикенда и се държи стабилно в понеделник. Все още е твърде рано да се каже дали тази новина и на доклада, че MasterCard е подал патентна с US патенти и търговски марки (USPTO), което ще позволи на глобалната за обработка на плащанията, за да се интегрират Bitcoin и други виртуални валути в предстоящото си глобална класация на онлайн карта за пазаруване.

Източник: RT 

Свързани новини


Post Bitcoin

Twitch.tv започна да приема Bitcoin за абонаменти

Post Bitcoin

Bitcoin 2.0 Напредванията придават децентрализация на реалността

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 7-13 септември 2014 г

Post Bitcoin

Bitcoin в Китай - първият Bitcoin банкомат, инсталиран от Robocoin

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 14-20 септември 2014 г

Post Bitcoin

$ 19 млн. От BTC отиват за търг в Австралия - Bitcoin Market реагира!

Post Bitcoin

Монетен кратък дневен отчет: Bitcoin VeriCoins, Интернет на нещата на IBM, Syscoin срещу Moolah, Bitlendingclub и Bitcon

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin за баби

Post Bitcoin

Какво представлява 51% атака - опростен инструктор за Bitcoin

Post Bitcoin

Алтернативи за. За публикуване на Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

3 Безопасни начини за безопасно съхраняване на Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Ръководство за начинаещи