Милиардер Ричард Брансън инвестира в процесор BitTop за плащания BitPay | Bulgarian.lamareschale.org

Милиардер Ричард Брансън инвестира в процесор BitTop за плащания BitPay

Милиардер Ричард Брансън инвестира в процесор BitTop за плащания BitPay

  

Сър Ричард Брансън, най-известните британски милиардер и основател на Virgin група в момента работи по Атланта Bitcoin стартиране BitPay. Ричард е една от investorswho на Bitcoin се примири $ 30 милиона в проекта. Смята се, че около 70 работни места ще бъдат добавени в резултат на стартиране. Основният дневен ред зад предприятие е да се разработят софтуерни инструменти, които ще позволят онлайн търговци да събират своите плащания над Bitcoin мрежа партньорска към партньорската.

На 8 април е имало доклади, направени в Атланта Бизнес Journalthat BitPay предвидената за набиране на средствата в няколко кръга. Index Ventures е в челните редици на кръга $ 30 милиона. Имаше и някои участието на други Bitcoin investorssuch като основателите фонд, RRR предприятия, Felicis Ventures и AME Cloud начинания. В допълнение, Атланта основава фирма за рисков капитал TTV също инвестира в кръг. Фирмата се фокусира главно в fintech пространство.

Други Bitcoin Инвеститорите в BitPay

BitPay също успя да постигне подкрепата на друго по-високо валяк, сър Ли Кашин. Той е милиардер от Хонконг, реши да се присъедини към списъка на Bitcoin инвеститори. През края на миналата година, Horizon предприятия, фирмата отговаря за управлението на частни инвестиции на Ка-Шинг в технология, далекосъобщения и медийна индустрия, е бил част от екипа, който инвестира $ 2.7 милиона в BitPay.

Bitcoin е цифрова валута. Това не е издаден от никое правителство или определена банка. Валутата се добива с помощта на високоскоростни компютри. Около 12 милиона bitcoins в момента са в обращение. Въпреки това, броят на bitcoins които могат да бъдат потенциално добива е около 21 млн. Цифрови портфейли се използват за съхраняване на bitcoins. Те също могат да бъдат използвани за закупуване на продукти или услуги от над 20 000 търговци от цял ​​свят.

Virgin Galactic, която е търговска Space Travel Company Ричардс, използва BitPay за улесняване на плащанията в Bitcoin. В действителност, Ричард, е бил предупреден BitPay след една от първите Bitcoin инвеститорите говорих с него за допускането Bitcoin да поръчате Virgin Galactic полети. Оттогава три полета са закупени с помощта на Bitcoin.

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin просто издърпа над $ 4000 и е близо до най-голямата финансова катастрофа за 400 години - улицата

Post Bitcoin

Bitcoin Основи обяснени: ABCs на БТК

Post Bitcoin

9 април 2015 г

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Част 2: Академията и лаетите

Post Bitcoin

6 ресторанта, които приемат Bitcoin

Post Bitcoin

Първият набор от банкомати ATM в Лос Анджелис тази седмица

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox изключване за постоянно!

Post Bitcoin

Накрая един лесен начин да изпратите Bitcoin във Facebook

Post Bitcoin

Bitcoin в основния поток Част 1: Swiss Bitcoin Research Paper

Post Bitcoin

Безпрецедентна: Bitcoin Mining Network надвишава 100 PH

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 14-20 септември 2014 г

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 28 септември 2014 г. - 4 октомври 2014 г