Bitcoin милионер: топ 5 милионери Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

Bitcoin милионер: топ 5 милионери Bitcoin

Bitcoin милионер: топ 5 милионери Bitcoin

Bitcoin милионери - bitcoins са истински, като място сред финансовия свят и всеки иска да знае всичко за знаменитости на индустрията. Това са хората, които са достигнали Bitcoin милионери инвеститори клуба. Те не го е направил, като е мениджър на хедж фонд или чрез продажба на най-новите най-голям продукт. Те станали милионери чрез закупуване, минното дело и търговия на cryptocurrency.

Броят на действителните Bitcoin millionaireinvestors не е известна. Bitcoins се съдържат в виртуални портфейли и докато броят на портфейлите и сумите те съдържат, е публично достояние, хората, които притежават тези портфейли са защитени. Като се има предвид, че хората могат да имат колкото се може повече портфейлите, както те искат, не е възможно да се каже, че всички портфейлите принадлежат на частни лица.

Bitcoin милионер: Списък на индивидуални Bitcoin милионери

Bitcoin милионер Яред Kennapurchased първата си партида за $ 0.20 на парче. Той ги търгуват за около $ 258 на парче. Това е само първата партида от монети. Той загуби около $ 200 000 през 2010 г., когато той преформатиран си диск. Нещо, което може да се случи, когато се занимават с cryptocurrency той не се тревожи за загуба, въпреки че той няма да разкрие действителната си струва.

Facebook Страните по делата twinsbecame инвеститори Winklevoss на пазара, според Ню Йорк Таймс те натрупаха $ 11 милиона от инвестициите си. Близнаците Winklovess присъединиха милионер клуб Bitcoin още преди Bitcoin е направен популярен и известен на обществеността.

Чарли Shremfound bitcoins през 2011 г.; Той придоби първата си партида за между $ 3-4 парче. Той закупени хиляди повече, когато те са се увеличили до $ 20. След това той започна BitInstant компания, която позволява на хората да купуват Bitcoins във физически магазини.

Роджър Ver

Той инвестира в BitInstant и след това започна не само закупуване, но дава Bitcoins далеч. Той я вижда като надежден съхраняване на стойността. Той прави всичко, което тези дни в Bitcoins.

Yifu Guobegan минни монети, когато е бил студент в университета в Ню Йорк. След това той основава Авалон. Авалон е компания, която се занимава с изграждането на необходимото оборудване за извличане на данни, необходими за bitcoins. Целта за по-нататъшно разпространение на Bitcoins и ще помогне да се гарантира наличие на мрежата в дългосрочен план.

Topy GallippiCEO на BitPay включва Bitcoins в портфолиото си заедно с правото му на недвижими имоти, облигации и акции. Неговата компания е дружество с обработка на плащания, който обработва Bitcoin обработка.

Както вече споменахме, се дължи на начина, по който се съхраняват bitcoins че е невъзможно да има ясно разбиране за това колко много от собствениците на портфейла са реалните милионери. Състоянието на милионер идва от размера на твърдия срещу cryptocurrency те ще държат сякаш са за печалба от техните Bitcoin стопанства.

Свързани новини


Post Bitcoin

Какво представлява най-добрият процесор за плащане с Bitcoin? Coinkite или BitPay?

Post Bitcoin

Защо Bitcoin експерти не се страхуват от 51% атака

Post Bitcoin

Биткойн обясни в 3:30 минути

Post Bitcoin

Bitcoin Block Размер икономика и Гавин Анресен

Post Bitcoin

Ежедневния отчет на Bitcoin: Time Inc. приема Bitcoin, Overstock Falls Short за Bitcoin Sales и др

Post Bitcoin

5 Златни правила, които да следват при закупуване на Bitcoins

Post Bitcoin

Вие ли сте някоя от тези 8 Bitcoin търговски личности?

Post Bitcoin

Печелившо добиване на облаци от Bitcoin: Минно дело без бой

Post Bitcoin

Аржентина Bitcoin Exchange Загубени банкови сметки

Post Bitcoin

BetChain се превръща в водещото казино Bitcoin в многоезична поддръжка

Post Bitcoin

Bitcoin е жертва на дезинфлация - The New York Times

Post Bitcoin

Правилен анализ на цените на Bitcoin Част 1: Методология