Монетна база срещу Btc-e срещу BitStamp - най-доброто място за закупуване на Bitcoins | Bulgarian.lamareschale.org

Монетна база срещу Btc-e срещу BitStamp - най-доброто място за закупуване на Bitcoins

Монетна база срещу Btc-e срещу BitStamp - най-доброто място за закупуване на Bitcoins

Нагоре Bitcoin тенденция е реално и определено тук, за да остане. Много хора по целия свят са любопитни за това виртуална валута. Ако планирате да се инвестира в бизнеса с Bitcoin и любопитни за това какво е най-доброто място за закупуване на Bitcoins, тази статия е за вас.

Благодарение на популярността на Bitcoin, все повече и повече платформи за търговия, са на разположение за всички, за да търгувате bitcoins онлайн. Все пак, това го прави трудно за начинаещ да избере кой е най-добрият вариант. Добре, че има конкретни борси, които се поставят всичко, което имат, за да има по-ефективна система. Днес най-големите борси са Coinbase, БТК-E, и BitStamp. За да разберете кои от тях може да ви предложи повече предимства, прочетете и да разберете повече. Все още се чудите какво е най-доброто място за закупуване на bitcoins? Продължавай да четеш!

Най-доброто място да купя Bitcoins

Coinbase - Факти които трябва да знаете: $ 100 = $ 98.85 = 0.2213BTC

ЗАБЕЛЕЖКА: Coinbase вече не е най-добрият моля да купуват Bitcoin - Това е CoinMama (Високо remcommened). Ще пиша за това по-късно!

Създадена на 20 юни 2012 г., Coinbase е частна тече компания със седалище в Сан Франциско. Освен предлагането на мобилни услуги Bitcoin, тя предлага уеб базирани услуги на своите клиенти. Тя често е наричана PayPal на Bitcoin мрежа, тъй като потребителите трябва да се справят с компанията, отколкото в мрежата. Когато става дума за таксите, обвиненията на фирмата само една% такса за всеки трансфер, Bitcoin в долари и обратно. Днес тя вече събра над $ 31 милиона от различни важни инвеститори. Имайте предвид, че Coinbase е достъпно само за жители на САЩ.

Истината за БТК-E 100 $ = $ 98,8 = 0.2283BTC

БТК-E е друг популярен доставчик на услуги в мрежата Bitcoin. Създадена на 17 юли 2011 г., е европейска компания. Обменния курс на Bitcoins е по-евтин в БТК-E. Тя е световна услуга, която заплаща такса 1 на сто за всеки банков превод. За всяка транзакция, извършена от своите потребители, компанията начислява 0.2% такса. Обикновено са нужни от 7 до 10 дни за Регистрация и потвърждаване, обаче, търговията обикновено се изпълнява незабавно.

Какво ще кажете за BitStamp? 100 $ = $ 84,575 = 0.1902BTC

Роден през 2011 г., BitStamp е доставчик на услуги, базирани на Великобритания с. В сравнение с БТК-E, обменните курсове на BitStamp обикновено са по-скъпи. Тя е световна валута, която приема различни форми на плащане, включително и международен банков превод, Банков ЕС, AstroPay и Ripple. Той се счита за най-старата търговска платформа в бизнеса Bitcoin. В зависимост от размера на транзакциите си, таксите за търговия обикновено варират между 0,2 процента и 0.5%.

Сега, кой е победителят?

За по-голямо удобство и сигурност, Coinbase се счита за най-добрия избор и най-доброто място за закупуване на bitcoins. Ако искате да си създадете профил в Bitcoin, можете да разчитате на този конкретен доставчик на услуги. Като компания, Coinbase предлага състоянието на най-съвременните технологии, за да ви предложим спокойствие. Точно както всички други борси, трябва да се повери ключовете за защита на дружеството. Той се смята за безопасна доставчик Bitcoin услуга, защото тя е в съответствие с федерални и държавни регулации, като изключим факта, че тя разчита на подкрепата на много важни инвеститори. Да бъдеш най-доброто място да купя Bitcoins, като ви дава възможност да инвестират малки суми.

Тъй като тя се е превърнала в сегашната тенденция във виртуалния свят, в днешно време, Bitcoin има силата да се превърне в голяма сила във финансовата индустрия. С избора на най-добрия обмен или Bitcoin портфейла, ще бъде в състояние да получите най-доброто от тези пари вземане възможност. Като разчита на най-доброто място да купя обмен bitcoins Bitcoinsor онлайн, вие ще имате възможност да се направят много пари онлайн.

Фото кредит: 99bitcoins.com

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin Обменен курс и диаграма за предсказване на трудности

Post Bitcoin

Основни положения на Bitcoin обяснени: МНО на БТК

Post Bitcoin

9 април 2015 г

Post Bitcoin

BTCRobot - Автоматизирано Bitcoin Trading софтуер Bot преглед

Post Bitcoin

Анализ: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

Bitcoin цена ОПАСНОСТ: Bitcoin НЕ ще измине последните 2018 - Експрес

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox изключване за постоянно!

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralization: Пазарът се определя

Post Bitcoin

Купувачите на Bitcoin трябва да са готови да загубят всичките си пари, предупреждава британският регулатор - CNBC

Post Bitcoin

Спечелете 40 евро в Bitcoin. Литературен портфейл Nano Duo Edition

Post Bitcoin

3 април 2015 г

Post Bitcoin

Създател на Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth достига 700 милиона долара!