$ 19 млн. От BTC отиват за търг в Австралия - Bitcoin Market реагира! | Bulgarian.lamareschale.org

$ 19 млн. От BTC отиват за търг в Австралия - Bitcoin Market реагира!

$ 19 млн. От BTC отиват за търг в Австралия - Bitcoin Market реагира!

Австралия трябва скоро да бъде наречен "Bitcoin търг цар" от $ 19 милиона на стойност на БТК в момента се продава в това, което се очаква да бъде, силно оспорвания публичен търг. САЩ Съдии служба проведе най-голямата Bitcoin търг миналата година, когато четирите победители си тръгнаха с $ 14M стойност на БТК. На Bitcoins са били иззети от вече несъществуващата незаконна онлайн търговия на наркотици компанията, Път на коприната.

Австралийската Bitcoin търга е в резултат на най-голямата БТК изземването в историята на страната. Те са били с размери от гражданин и БТК инвеститор обвинен за участие в търговия на наркотици в ЕС. Пазарът на Bitcoin е реагирало положително на новината; стрелба БТК цена за най-високата си стойност преди две години.

Търгът бе обявен на май 3 °, 2016 с колекция от 24 518 БТК на стойност $ деветнайсет милиона м по време на обявяването. Един Bitcoin цена почти двойно, тъй като последният път, когато БТК търг е помощ. Американският търг привлече рекорден брой инвеститори, но не сме сигурни, че ще се случи този път заради покачването на стойността и спекулации на пазара на Bitcoin.

Binary Financial, Силиконовата долина базирани Bitcoin купуване услуга е единствената компания, или лицето, което е официално изрази интерес към конкурентни. Две от най-големите печеливши от търг на САЩ Съдии служба Bitcoin, ITbit и Pantera Capital са казали те не участват, без да посочва причина, или причини за седи навън.

Ние ще продължим да следваме австралийски БТК търга, както и реакцията на Bitcoin пазар към нея, и да докладва, че момчетата по-късно. Остани мелодия!

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox изключване за постоянно!

Post Bitcoin

За Bitcoin Faucets

Post Bitcoin

Bitcoin обяснени такси - Има ли Bitcoin Transaction всъщност безплатно?

Post Bitcoin

Анонимно ли е Bitcoin? Ето пълния отговор

Post Bitcoin

Bitcoin Обменен курс и диаграма за предсказване на трудности

Post Bitcoin

Bitcoin Mining може да бъде по-изгодно скоро

Post Bitcoin

Най-добрият минни хардуер за етереум (2018 г. актуализиран)

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 21-27 септември 2014 г

Post Bitcoin

Bitcoin Block Размер икономика и Гавин Анресен

Post Bitcoin

AsiaCoin преходи до доказателство за залог

Post Bitcoin

Bitcoin IRA преглед - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin Резервира при 104%