Най-големите финансови блогъри разкриват позициите си в бизнеса и криптокорумите - Market Watch | Bulgarian.lamareschale.org

Най-големите финансови блогъри разкриват позициите си в бизнеса и криптокорумите - Market Watch

Най-големите финансови блогъри разкриват позициите си в бизнеса и криптокорумите - Market Watch

"Хората сравняват Bitcoin да луковици на лалета. Мисля, че тези сравнения са склонни ", каза той. "Но най-малко с лалета, сте имали нещо осезаемо. - завод"

Wolf Рихтер на блога на Wolf улица не е да ходя никъде в близост до него, един от двамата.

"Не са открити основи да се вземат предвид, тъй като няма основи с Bitcoin", обясни той. "Ти си участие в система, в която единствената надежда е, че някой още по-ентусиазиран, ще го купуват от вас, по-висока цена."

Похвално слово, направени от

Джаред Dillian и Wold РихтерБалонът Bitcoin избухна - свистене във вятъраАми това е най-накрая се случи. Разгледахме тези графики от всякога растящите цени на Bitcoin и каза, че това не може да продължи, и то не е. Балон Bitcoin е най-накрая достигна и сега всичко, което остава, е да гледат своя постоянен и неумолима спад.

Така че това, което сега за Bitcoin? Тя ще се срине и да изчезне като Pets.com, Leheman Brothersand Anglo Irish Bank, съществуващ само в спомените на икономистите. 

Възхвала на Робер Nielsen


Балонът Bitcoin ще се спука. Време е за Bitpound - ТелеграфПостоянните колебания означават също Bitcoin не може да се използва за ценообразуване на стоки. И това е безполезно като средство за размяна, както едва ли някой го приема и дори когато го правят, струва до $ 12 на сделка и може да отнеме часове, за да изчистите....

Така че, свръх настрана, Bitcoins са лотарийни билети. Те нямат основата полезност. Когато музиката спре, тези, които остават да ги държи, ще бъдат изгорени.

Похвално слово, направено от Abhishek Parajuli


Битовият разбойник - Хъфингтън постИмаме много работа, за да се направи, за да се върнете на дейността на финансовото регулиране и добро паричната политика на демократичен контрол. Но ако смятате, че задача може да бъде поверено на един алгоритъм, помислете за това. Това е стара идея икономисти Милтън Фридман и Фридрих Хайек препоръчват поставянето на предлагането на пари на автопилот.

Но ако тази политика е била в сила към момента на настъпване на финансовия колапс на 2008 г., а икономиката е била оставена на милостта на невидимата ръка (много по-малко невидимата кибер-страна), всички от банките ще фалираха и икономика, вместо изпитва Голямата рецесия, щеше да е в тотален колапс. Бен Бернанке, а Фридман ентусиаст, който е председател на Федералния резерв в момента, призна, че политиката за ръце разстояние е точно обратното на това, което е необходимо.

Така че следващия път, когато магьосниците от спекулации произвеждат още един финансов колапс, който ще отидеш се обади? Bitcoin? Съжаляваме, няма никой вкъщи.

Възхвала на Робер Kuttner


The Blockchain: Точно като интернет Освен че не е - PYMNTS.comТой не решава един-единствен проблем, който всеки и навсякъде има - освен ако не сте престъпник и се нуждаят от анонимен валута да плати или да се обърне. Това е най-преобладаващата употреба случай Bitcoin е. Това не е заместител на пари в брой по цифров път, и това не е решение за развиващите се икономики. Не е бизнес казус навсякъде за световна валута, която присвоява и да е орган на централната банка да управлява фискалната си политика чрез използването на своята валута. Абсолютно никой....

Ето едно доказателство, че Bitcoin като метод за извършване на търговия е на животоподдържащи системи. Bitpay, един от най-големите и най-добре финансирани Bitcoin процесори, според сведенията, предвидена offmost на останалите служителите си миналата седмица в опит да "върви в крак с растежа на Bitcoin е." Което, въз основа на тази новина, изглежда се движи в грешна посока,   

Така че, може да сме съгласни да се движат време, енергия и мозъчни клетки от Bitcoin като алтернатива валута? И за да се разграничат технологията на blockchain далеч от него, също? 

Свързани новини


Post Bitcoin

IRS етикети Bitcoin имот, който не е валута

Post Bitcoin

Продавайте Bitcoins за PayPal - Конвертирайте Bitcoins си в USD в профила си в PayPal

Post Bitcoin

Bitcoin кредит Bubble част 1: Bitcoin Маржин търговия

Post Bitcoin

Как да използвате PayPal за закупуване и конвертиране на Bitcoin: Опростено ръководство

Post Bitcoin

KnCMiner пренася своите минни съоръжения за Юпитер и насърчава миньорите да оказват натиск върху други компании

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 17 август - 24 август

Post Bitcoin

Европейските държави се сриват в борбата срещу бавното терористично финансиране

Post Bitcoin

Анализ на цените в Bitcoin: Продължаващото действие продължава

Post Bitcoin

Новата специална платформа за търговия BitShares ще стартира през октомври

Post Bitcoin

Анонимно ли е Bitcoin? Ето пълния отговор

Post Bitcoin

Бавно, но сигурно, Bitcoin изглежда се разпада - NewStatesman

Post Bitcoin

Печелене на пари от стартиране на Bitcoin Faucet - Моят 45 ден урок