Бавно, но сигурно, Bitcoin изглежда се разпада - NewStatesman | Bulgarian.lamareschale.org

Бавно, но сигурно, Bitcoin изглежда се разпада - NewStatesman

Бавно, но сигурно, Bitcoin изглежда се разпада - NewStatesman

Bitcoin няма да замени всички Фиат валути, докато тя се чувства интуитивно по-безопасни за повечето хора да държат спестяванията си в банка, вместо в цифров портфейл.. Това ни довежда до сегашната криза в Bitcoin: далеч от широкото приемане което му придава устойчивост и надеждност, системата може да се започне да се разпада.. Тези въпроси се добавят до това, което виждаме сега - бавно, неумолимо спад в цената на виртуална валута без стойност надхвърля доверието в системата.

load...


Съжалявам, феновете на Bitcoin. Цифровата валута все още е мечта. - БлумбъргЧаках в продължение на десетилетия някой да измисли чисто виртуална валута, валута, за покупки онлайн, че не е бил, свързани с кредитна карта. Това е приложение за убиец (както сме свикнали да се каже), че никой никога не разбра.

load...

По този начин, когато се появи за първи път Bitcoin, се надявах, че ще бъде този. Какво балона Bitcoin показва, обаче, е, че Bitcoin е просто още една електронна валута недостатъчност.

Каквато и да е първоначалното намерение, Bitcoin се трансформира в един актив, чиято единствена цел е спекулация. "Просто няма начин да се предскаже какво ще си струва", каза Пит Kight, а fintech инвеститор, който основава CheckFree през 1981 г. Това е неговата фатален недостатък като електронен валута.

load...

Другият недостатък е много качество, което много от неговите последователи обичам най-много за това: Той работи отделно от Fiat валута на правителството. "Аз го наричам тиранията на блясък", каза Kight. "Когато работите в fintech, вие често виждаме инженерство гений се измъкнем от синхрон с това, което работи в реалния свят."

Но ние ще трябва да изчакате малко по-дълго за електронна валута, която работи.

Похвално слово, направена от Джо Nocera


Стратегическото развитие е първата консултантска компания в Северна Каролина, която приема BitcoinsФирмата за развитие на лидерски умения за стратегическо развитие, Inc., разположен в изследвания триъгълник, е първата компания на тази област в Северна Каролина (САЩ) да приемат Bitcoin като алтернативна форма на плащане.

"Нашите предприемачески клиенти винаги търсят иновации и възможности, включително избор и гъвкавост в начините на плащане. Както Bitcoin се издига в известност и използване при все по-нестабилни световната икономика, така че няма нужда да предложи универсална опцията за плащане на виртуална валута", казва Джордж Интелигентен, управляващ съдружник в стратегическо развитие.

Въпреки, че иновацията може да изненада някои клиенти, "Стратегическо развитие не е непознат за плащане на иновациите", както е посочено в съобщение за пресата. "През 1997 г., тя е първата консултантска фирма в Северна Каролина да приемат Visa, MasterCard и American Express за професионални услуги", добавя бележката.

Стратегическо развитие обяви, че е приемане на Bitcoin чрез борсите Mt. Gox и Coinbase.

load...

Свързани новини


Post Bitcoin

Инвестиране в Bitcoin, е точно сега времето?

Post Bitcoin

Милиардер Ричард Брансън инвестира в процесор BitTop за плащания BitPay

Post Bitcoin

Преглед на местните Bitcoins - Легитимен ли е?

Post Bitcoin

Как върви Bitcoin Car Tour?

Post Bitcoin

Цената на Bitcoin нараства с 30%: какво се е случило през последните две седмици?

Post Bitcoin

Създател на Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth достига 700 милиона долара!

Post Bitcoin

Как да купите Bitcoins с дебитна карта (актуализирана за 2018 г.)

Post Bitcoin

1 април 2015 г

Post Bitcoin

Каква ще бъде ролята на Bitcoin обмена в бъдещето?

Post Bitcoin

Как да приемете Bitcoin дарения в блога си

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs и Robocoin: Глупости в Bitcoin Business

Post Bitcoin

Гана провежда Първата конференция на Bitcoin в Африка