Инвеститор, който се обади на последните две големи пазарни катастрофи, казват, че bitcoin е балон - CNBC | Bulgarian.lamareschale.org

Инвеститор, който се обади на последните две големи пазарни катастрофи, казват, че bitcoin е балон - CNBC

Инвеститор, който се обади на последните две големи пазарни катастрофи, казват, че bitcoin е балон - CNBC

В писмо до инвеститорите сряда, Джеръми Грантъм на управлението на инвестиционен посредник ГМО споделя схема, илюстрираща колко голям и колко бързо скока на Bitcoin цена е била в последните две години, в сравнение с други исторически мехурчета.

"Исторически аналогия подсказва това младши балон, по размер, може да се срине и да изгори още преди пазарните върхове площадите", казва той.

"Тъй като няма ясна основна ценност и до голяма степен нерегулирани пазари, заедно с един сюжет, благоприятна за мания за величие, прави това повече от всичко можем да намерим в учебниците по история, самата същност на балон."

Грантъм също цитира Bitcoin манията като един от най-ранните признаци, че на фондовия пазар може да се доближават до края на своя yearslong митинг, и прогнозира, акциите ще виждат окончателната си крак по-високи през следващите шест до 24 месеца.

Възхвала направи byJeremy ГрантъмДжейми Димон казва, че ако сте глупави достатъчно, за да купите бик, вие ще платите цената един ден - CNBC"Аз може да се грижи по-малко за Bitcoin.... Аз лично не разбирам стойността на нещо, което не разполага с действителна стойност. Вие всички можете да правите каквото си искате и не ми пука.... Ако сте достатъчно глупав да го купя, ще плати цената за това един ден. Аз също съм казвал на хората, че това може да търгува на $ 100 000, преди да го търгува на нула. Единствената стойност на Bitcoin е това, което другият guy'll плати за него. Кой го е грижа за Bitcoin? Световната икономика е толкова голям, JPMorgan сам, $ 6000000000000, ние се движат всички тези пари, и Bitcoin Като цяло, всички тези валути, $ 50 милиарда долара, може би един милиард долара търгува на ден.

Другото нещо, аз винаги съм [каза] за Bitcoin, правителства - и това не е технологично изложение - правителствата ще го смаже един ден ".

Възхвала направи byJaime Даймън


Джон Макфай случайно току-що разкри, защо Bitcoin е измама - Natural NewsДолния ред? Bitcoin се отправи към провал...

Ще позволи на всички техни централни банки и държавни валути, за да бъдат направени ненужни от либертарианец cryptocurrency те не контролират напълно, че тоталитарен режим? Разбира се, че не. И всеки, който вярва Bitcoin ще свалят глобалист пари / дългови картелите е наивен и глупав. Повярвай ми, когато казвам куп отрепки няма да свалят векове глобалист пари господство, че сега управлява нашия корумпиран свят.

Възхвала направи byMike Адамс


Изпълнителният директор на JPMorgan, Джейми Димон, казва, че е измама, която в крайна сметка ще се взриви - CNBCJPMorgan Chase изпълнителен директор Джейми Даймън стреля по Bitcoin, заявявайки, че cryptocurrency "е измама....Той просто не е нещо реално, в крайна сметка той ще бъде затворен", Даймън заяви... "Това е по-лошо от луковици на лалета. Това няма да свърши добре. Някой ще ме убият ", заяви Даймън на конференция банковия сектор, организирана от Barclays. "Валути имат правна помощ. Тя ще взриви...

Възхвала направи byJaime Diamond

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard вторник - Какво представлява Bitcoin Mining?

Post Bitcoin

Как да четете Bitcoin транзакция

Post Bitcoin

Големите правителства ще смажат Bitcoin, но няма да го убият - Forbes

Post Bitcoin

Как да създадете 99,9% сигурна портфейл на Bitcoin Paper

Post Bitcoin

Основни положения на Bitcoin обяснени: МНО на БТК

Post Bitcoin

Монетен кратък дневен отчет: Блокстрийм, уютни игри, регламентиране на Bitcoin и съдебни дела във Флорида

Post Bitcoin

Правилен анализ на цените на Bitcoin: Въведение в оценката на щатския долар на БТК

Post Bitcoin

Ръководство за начинаещи за минното дело на Етереум през 2017 г. - Как да монтирам Ethereum на компютъра си?

Post Bitcoin

Дали Bitcoin добива нелегално?

Post Bitcoin

$ 19 млн. От BTC отиват за търг в Австралия - Bitcoin Market реагира!

Post Bitcoin

Bitcoin Анализ на цените: Тим Дрейпър печели търг на копринен път

Post Bitcoin

Фед април Заседателни минути Издаден: Какво означава Бъдещето Фед политика означава Bitcoin