Дъщерята на Bitcoin се придвижва по-близо - Мътният глупак | Bulgarian.lamareschale.org

Дъщерята на Bitcoin се придвижва по-близо - Мътният глупак

Дъщерята на Bitcoin се придвижва по-близо - Мътният глупак

Докато фенове твърдят, че Bitcoin е революционна, притежаващи способността да се промени начина, по валути работят и са извършени плащания, това е наистина основната blockchain технология, която му осигурява, че способността.

Това е мястото, където възниква първото препятствие за Bitcoin. Тя не е толкова оскъдна или краен обем като анализатори биха имали инвеститори вярват. Всеки, който има необходимите умения и способността да използвате blockchain да се създаде нов cryptocurrency, и това е този, който се е срещал, като балон cryptocurrency набъбна... Тъй като все повече cryptocurrencies са изстреляни от степента на интерес към Bitcoin ще намалее, тъй като те привличат по-голямо внимание,

Тогава там е едно натискане от много правителства да регулират Bitcoin и други cryptocurrencies.

Като се има предвид пъстро минало Bitcoin и използването му от престъпници за извършване на незаконни сделки, то е само въпрос на време преди финансовите регулатори в световен мащаб да се движат за ограничаване на cryptocurrencies. След като Bitcoin е удушена от регулация, жалбата ще намалее значително.

Hacking остава все по-настояще риск, както и всички, че ще отнеме още една случка от мащаба на рана на Mt. 2011 Gox обмен, което в крайна сметка видях разпадането обмен и предизвика огромен разпродаване на Bitcoin, за да се превърне в нарушение на обществения ред, който се разпространява в други cryptocurrencies и предизвика колосално катастрофа.

Важно е да се помни, че Bitcoin е почти невъзможно да стойност; тя не разполага с програма и все още не е широко прието като валута, дори и от големите доставчици на електронна търговия. Това означава, настроения шофира цената на Bitcoin, както и всякакви негативни събития, които оказват влияние върху доверието на инвеститорите биха могли да предизвикат пълен разцвет полет, причинявайки им стойности да се срине.

Възхвала направен от Мат Смит

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin журналисти: Етиката за притежаване на Bitcoin

Post Bitcoin

Базираната в Арнм Spar е първият холандски супермаркет, който приема Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Ръководство за начинаещи

Post Bitcoin

Дали Bitcoin Mining Worth It?

Post Bitcoin

Bitcoin и прехода към пари

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Топ 10 нации, които обичат БТК

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Списък на текущите Bitcoin измами и измамници

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: партньори на BitPay с Demandware, SpectroCoin предлага удобни решения на европейците и др

Post Bitcoin

Bitcoin Цени на възхода след бурен месец!

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: принадлежността към фондацията на Bitcoin в Румъния, доминиканското население, получаващо бисквити и др

Post Bitcoin

Анонимно ли е Bitcoin? Ето пълния отговор

Post Bitcoin

Bitcoin, Ether и други cryptocurrencies може да вижда началото на края - MarketWatch