Купувачите на Bitcoin трябва да са готови да загубят всичките си пари, предупреждава британският регулатор - CNBC | Bulgarian.lamareschale.org

Купувачите на Bitcoin трябва да са готови да загубят всичките си пари, предупреждава британският регулатор - CNBC

Купувачите на Bitcoin трябва да са готови да загубят всичките си пари, предупреждава британският регулатор - CNBC

Андрю Бейли, главен изпълнителен директор на Служба за финансов надзор (FCA), заяви пред "Newsnight" на Би Би Си в четвъртък: "Ако искате да инвестирате в Bitcoin, бъдете готови да загубите всичките си пари."

Бейли каза липса на подкрепата на правителствата и централните банки на най-популярната дигитална валута в света е доказателство, че се слагат пари в bictoin не беше сигурна инвестиция.

Похвално слово, направени от Андрю БейлиBitcoin Calculator: Изчислява текущата пазарна стойностКакво е Bitcoin калкулатор? Нека да разгледаме по-подробно някои от тънкостите на съоръжението за Bitcoin, като се започне с това, което е Bitcoin калкулатор и как да използвате Bitcoin калкулатор. По принцип, миньорски калкулатор или calculatoris на захранване се използва за проследяване и да се изчисли точно колко Bitcoin вашата конкретна система може да мина.

Използването на информация като сегашния темп хашиш и текущото състояние на трудност, тази калкулатори може точно да се оценят bitcoins генерирани. Това по същество отговаря на въпроса какво е Bitcoin калкулатор. Налице е и Bitcoin рентабилност калкулатора, който помага да се изчисли реалната сума на парите, системата е в състояние да генерира като се има предвид сегашното състояние на валутния курс на Bitcoin.

Това не е много трудно да се разбере как да се използват Bitcoin calculatorand с малко практика и знания в процеса става по-лесно. Използвайте калкулатора Bitcoin-горе и да видим валутната стойност на Bitcoin. Досега този основен калкулатор може да изчисли само САЩ долар (USD), британската лира (GBP) и Евро (EUR). Работим, за да добавите още валути / държави.

Bitcoin калкулатор


Съществува фатален недостатък в криптокомпозициите, което означава, че те никога не могат да бъдат истински валутиПроблемът, който cryptocurrencies лицето е, че те не успеят двата основни показателя, от това, което прави една валута валута ", каза Донован. "Една валута трябва да бъде широко използвана средство за размяна. Cryptocurrencies никога няма да се постигне това. Период."

"Фаталната въпроса за cryptocurrencies е, че доставката на тях може само да вървим напред", каза той. "Има unlimitedupside за доставката на cryptocurrencies".

Похвално слово, направено от Пол Донован


Bitcoin е измама, която може да завладее света - Атлантическия океанНе се трансформира икономиката на днес. Докато броят на Bitcoin сделки нараства всяка година, това е нищо в близост до технологията на потребителите на масовия пазар, като Google или Netflix или дори PayPal. Bitcoin остава тромава да използвате (типичната сделката може да отнеме до 10 минути) и цената е изключително нестабилен. Това е, за сега, а честно казано ужасно валута построен на върха на потенциален трансформиращ технология.

Похвално слово, направено от Дерек Томпсън


Bitcoin: Френският икономист прогнозира деня на изчисляването - Ирландски временаВ понеделник председателят на регулатор на пазара на Франция осъжда Bitcoin като "опасна илюзия" и инструмент за престъпници. "Това е начин за закупуване на незаконни стоки, това е начин за изпиране на незаконни доходи, това е начин да се развива и да плати за престъпленията в кибернетичното пространство и това е чисто празен стока", казва Робърт Ophele, председател на Комисията за надзор върху финансовите пазари на, в Bloomberg Television интервю от Токио. "Ако това беше валута, би било много лош човек."

Възхвала направи byRobert Ophele

Свързани новини


Post Bitcoin

Ашли Медисън изтича: Какво да направите, когато сте изправени пред изнудване от Bitcoin

Post Bitcoin

Монетен кратък дневен отчет: Bitcoin VeriCoins, Интернет на нещата на IBM, Syscoin срещу Moolah, Bitlendingclub и Bitcon

Post Bitcoin

5 предизвикателства, които в момента са изправени пред Bitcoin (според Майк Хърн)

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: принадлежността към фондацията на Bitcoin в Румъния, доминиканското население, получаващо бисквити и др

Post Bitcoin

BetChain се превръща в първото казино Bitcoin, което предлага безплатни завъртания в последните безплатни завъртания в петък

Post Bitcoin

Как да се развиват бързо Вашите Bitcoin бонус печалби с една стъпка

Post Bitcoin

1 април 2015 г

Post Bitcoin

Bitcoin банкиране: опасностите от фракции Резервно банкиране

Post Bitcoin

Twitch.tv започна да приема Bitcoin за абонаменти

Post Bitcoin

BTCRobot - Автоматизирано Bitcoin Trading софтуер Bot преглед

Post Bitcoin

Bitcoin в Китай - първият Bitcoin банкомат, инсталиран от Robocoin

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin за баби