AsiaCoin преходи до доказателство за залог | Bulgarian.lamareschale.org

AsiaCoin преходи до доказателство за залог

AsiaCoin преходи до доказателство за залог

AsiaCoin, търговия като AC, е наскоро пусна altcoindesigned за азиатския пазар. Тя стартира на 16 април и е хибрид Доказателство за работа / Доказателство за залогът монета. В момента тя работи под POW, но днес той преминава към POS, като се присъедини към редиците на Peercoin, Reddcoin и др. Това прави днес толкова добър на времето, тъй като всеки ще оцени този нов монета.

Минно дело спира AsiaCoin превключва на POS

Scrypt ASICs са тук, и благодарение на GAW миньори, KNC миньори, както и шепа конкурентите си, машините заливат мрежите Scrypt. Както при добив Bitcoin облак, Scrypt добив облак се прави по-лесно и по-лесно да смаже напълно малки Scrypt cryptocurrency мрежи.

Докато други валути предпочитат да отидат за множество алгоритми за ASIC съпротива или работи едновременно, като с Myriadcoin или смесени заедно в един сложен алгоритъм, като Darkcoinand е X11 алгоритъм, AsiaCoin ще обратната посока. Днешната ключ се очаква да доведат до увеличение на цените, както multipools, които са били miningAsiaCoin вече няма да бъде в състояние да направи това и по тази причина ние трябва да видим намаляване на дъмпинга. В BlackCoinexperiment демонстрира как multipooling могат да бъдат ефективни в усвояването на колебанията на сценарий помпа и разтоварване, и AsiaCoin следва тази следа.

Тези, които търсят най-монетата днес ще се съди с повече от просто цена. Мнозина биха-се-инвеститори са уловени към потенциалните клопки на предварително миниран монета, но с нулева premine, AsiaCoin не е имал такъв проблем. Не IPO фалшифициране или окачване, тук.
Доказателство за залогът ще се предлага първоначално при скорост привличащи погледа на 100% за първата година. След това, тя пада до 2%, така че има реална полза за първите приложения. Още по-невероятно, тя в момента е достъпна за около десет различни борси, включително Cryptsy, MintPal и Poloniex. Този силен, първоначално одобрение от борсите може да се счита за много положителна, особено като се има предвид възрастта на монетата. Ние сме гледали много други altcoins лобират дълго и упорито, за да бъдат включени в обмена, така че фактът, че някои от най-големите борси са на борда, е знак на добра подкрепа.

Може AsiaCoin се избегнат проблеми, наблюдавани при Bitcoin и други Altcoins?

Но какво да кажем покрай тази първа година? Дали не AsiaCoin е повече от просто още един опортюнистичен, специфичен за региона вариант ще бъде зависима от него преодоляване на проблемите, пред които са изправени Bitcoinin пазара. Забраната / не забрана, квантово състояние на Bitcoin поток в Азия е създал нестабилността и AsiaCoin се избягва само това към настоящия момент, като пътувате под радара. С търговия volumeof около 300 БТК на ден през борсите, че не може да е случай за много по-дълго.

Освен това, докато други нови монети са иновативни по решаването на проблемите на техническо ниво, AsiaCoin се опитва да се справи регионален проблем, без да предлага нещо, което изглежда особено ново или ниша, към този пазар. Докато разработчиците могат да са въвели много предпазни мерки срещу краткосрочен манипулация на цените, проблемите пред дигиталните валути в Азия остават като сложни въпроси на политиката и културата.

Свързани новини


Post Bitcoin

Правилен анализ на цените на Bitcoin: Въведение в оценката на щатския долар на БТК

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 24-30 август 2014 г

Post Bitcoin

Bitcoin банкиране: опасностите от фракции Резервно банкиране

Post Bitcoin

Големите правителства ще смажат Bitcoin, но няма да го убият - Forbes

Post Bitcoin

Bitcoin Основи обяснени: ABCs на БТК

Post Bitcoin

Дневен отчет на Bitcoin: Fidor Bank използвайки Ripple, доказателство за резервите на Huobi и други

Post Bitcoin

6 ресторанта, които приемат Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin цена ОПАСНОСТ: Bitcoin НЕ ще измине последните 2018 - Експрес

Post Bitcoin

Bitcoin Основи обяснени: ABCs на БТК (Q - U)

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox изключване за постоянно!

Post Bitcoin

Bitcoin брави и Adblockers

Post Bitcoin

Bitcoin преподава на либералистите всичко, което не знаят за икономиката - The Washington Post