3 април 2015 г | Bulgarian.lamareschale.org

3 април 2015 г

3 април 2015 г

Най-нови актуализация 11:40 ч EDT

(Fusion) DEA агент обвинен в измама Пътят на коприната е имал "отиде чанта," изработен план за бягство за Dread Pirate Робъртс.

(The CoinTelegraph) изстрадалия изпълнителен директор на GAWminers и PayBase, Джош Гарса, е помогнал постави началото на нов портфейл и exchangeservice докато пренасянето на дейността в Хонконг.

(CoinDesk) Един мъж от Hyannis, Масачузетс е обвинен и арестуван, след като се опитва да си купи огнестрелно оръжие $ 2500 от darknet уебсайт с помощта на Bitcoin.30 април 2015 гНай-нови актуализация: 13:59 PDT

(Business Insider) The New York Times съобщава, че Goldman "удари партньорство с основен китайски инвестиционен посредник, IDG Capital Partners, за да доведе инвестиции за $ 50 милиона в Circle Интернет Financial, на започване на дейност, която има за цел да използва технологията в основата на Bitcoin да подобряване на плащанията на потребителите. "

(Venture Beat) Hedgy, а Bitcoin компания, която се надява да се справя с проблемите променливост на cryptocurrency му, се очертава от Boost ускорител Адам Дрейпър с $ 1.2 милиона в ръка.

(CoinDesk) Като част от наскоро публикувано пътна карта за Фондацията Bitcoin, изпълнителен директор Брус Фентън предложи премахване на Bitcoin създател Сатоши Nakamotoas един от основателите.


6 април 2015 гНай-нови актуализация: 13:41 EDT

(TechCrunch) Buttercoin, стартиране обмен Bitcoin е подкрепен от Y Combinator и Google Ventures, е затваряне на doorsat края на този месец, след като не успя да се повиши на нови инвестиции.

(CoinDesk) Уилям Дръжте, декан на бизнес училището в Колежа на Ню Джърси и вещо лице в преследването на пирамидални схеми посочи, че има някои аспекти на LEO, които са потенциално причиняват за притеснения.


7 април 2015 гНай-нови актуализация: 14:59 EDT

(International Business Times) Фондацията Bitcoin, една организация се стреми към насърчаване на cryptocurrency, обмисля се разделят на две отделни органи.

(Fortune) на CIO на Nike е напуснал и се присъединява към Bitcoin стартиране Bitreserve.

(CoinDesk) Бордът на директорите на Фондация Bitcoin е издал нов statementon полемиките му настоящата финансова ситуация и предложи преструктуриране.


8 април 2015 гНай-нови актуализация: 16:27 EDT

(Coinsetter) Wall Street базирани Coinsetter ще се премести централата CAVIRTEX офис на Torontoand интегрират технологията за обмен институционална класа да предложи канадски Bitcoin търговци на най-добрите в класа канадския долар Bitcoin.

(ProgrammableWeb) Bitcoin портфейла и обмен услуга Coinbase днес обяви старта на portalalong разработчик с BitHack V2, шест седмици маратон по програмиране на.

(The CoinTelegraph) Според месечния вътрешен документ, първоначално изготвен от управленския екип на фондацията Bitcoin и която вече е публикувана официално в основата обмисля разделяне на две отделни организации.

(ArsTechnica) Един малък град полиция на границата на Бостън най-накрая се съгласи да плати $ 500 ransomto отново достъп до полицейски сървъра, че е заключена вратата, след като е заразен с CryptoLocker рансъмуер.

(CoinReport) Bitwage, на базираната в Калифорния Bitcoin ведомост фирма, пусна първата международна Bitcoin ведомост дебитна карта.

Свързани новини


Post Bitcoin

5 Златни правила, които да следват при закупуване на Bitcoins

Post Bitcoin

3 Безопасни начини за безопасно съхраняване на Bitcoins

Post Bitcoin

$ 19 млн. От BTC отиват за търг в Австралия - Bitcoin Market реагира!

Post Bitcoin

Правилен анализ на цените на Bitcoin Част 1: Методология

Post Bitcoin

Какво представлява 51% атака - опростен инструктор за Bitcoin

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 28 септември 2014 г. - 4 октомври 2014 г

Post Bitcoin

6 ресторанта, които приемат Bitcoin

Post Bitcoin

OP-ED: Нуждаем се от повече професионализъм в пазара на анализи на цените Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin е жертва на дезинфлация - The New York Times

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Част 2: Академията и лаетите

Post Bitcoin

Анонимно ли е Bitcoin? Ето пълния отговор

Post Bitcoin

Bitcoin Mining е печеливш през 2018 г.?