4 лесни стъпки за приемане на Bitcoin във вашия бизнес | Bulgarian.lamareschale.org

4 лесни стъпки за приемане на Bitcoin във вашия бизнес

4 лесни стъпки за приемане на Bitcoin във вашия бизнес

Така че сте решили да приемат Bitcoin в бизнеса си, страхотно! Днес има над 100 000 businessesworldwide че приемам Bitcoin. Приемане Bitcoins не означава, че всъщност трябва да притежават Bitcoins. Много услуги там можете да приемете Bitcoin само като форма на плащане и след това веднага ще Ви изпратим на платения в долари, евро или каквото и избора Ви на валута сума.

Сега нека да ви дам кратък преглед на какви стъпки трябва да предприеме, за да се започне с приемане на Bitcoins.

Стъпка 1 - Намерете доставчик търговец разтвор

А Bitcoin доставчик търговец решение е в основата на компания, която ще приеме Bitcoins за си и след това да ги конвертирате в собствената си валута. Можете също така да изберете да съхраните Bitcoins, а не да ги конвертирате в традиционната валута.

Един добър доставчик ще ви достави POS (точка на продажба) интеграция - това означава ли начин да зареждате вашите клиенти без прекъсване нормалната продажба фунията.

Един добър пример за това ще бъде Bitpay който ви дава приложението POS за вашия магазин (ако имате тухли и хоросан един) или плъгин за вашия уеб сайт. Ако сте собственик на тухли и хоросан магазин той е посъветван да се държи под iPhone или iPad, в непосредствена близост до "нормална" касов апарат с приложението плащане. Някои доставчик (например Coinkite) ще ви снабди с физически терминал за плащане, така че няма нужда от нищо друго.

Стъпка 3 - Счетоводство

Вие трябва да се консултирате с вашия счетоводител по отношение на правилата за приемане Bitcoinin вашата страна. Различните страни имат различни подходи към Bitcoin и това трябва да се определя въз основа на лично вашето местоположение. Това също е от значение, колкото това да отпечатате във фактурите като начин на плащане.

Стъпка 4 - Сложете знак :)

И накрая, но не на последно място да знаят клиентите Ви, че приемате Bitcoin. Ако имате онлайн магазин, можете да използвате официалното лого, както е показано тук:

Или ако имате тухли и хоросан магазин можете да отпечатате един навън. Това не само ще уведоми хората, че сега можете да приемат нов начин на плащане, но също така ще помогнат на икономиката Bitcoin като цяло, тъй като повече хора ще бъдат открити за получаване на плащания в Bitcoin (защото те знаят, че имат къде да ги похарчи).

Това е! Доста проста а? Ако имате още въпроси за това как да започнете да приемат Bitcoins спокойно можете да ги споделите в секцията за коментари по-долу.

Свързани новини


Post Altcoin

Дневният отчет на Bitcoin: ЕвтиниАр приемат Dogecoin и Litecoin, DigitalTangible Gold за Bitcoin Exchange и други

Post Altcoin

Бета преглед - Reddcoin Социален портфейл със социална мрежова интеграция

Post Altcoin

Bitcoin и бъдещето на парите

Post Altcoin

Златните правила: основно ръководство за закупуване и използване на Bitcoins

Post Altcoin

Как да купите Ethereum Classic (ETC) е 3 лесни стъпки - Ръководство за начинаещи

Post Altcoin

16 Места за проверка Bitcoin пазарни данни част I

Post Altcoin

Как да заявите Bitcoin Gold (BTG): Ръководство стъпка по стъпка

Post Altcoin

Ново за Bitcoin? 5 грешки, които трябва да избягвате

Post Altcoin

Darkcoin добавен към пазара на лекарства Darknet

Post Altcoin

Какво е Dogecoin, благотворителната монета?

Post Altcoin

Дневният отчет на Bitcoin: BitFury Capital Invests в BitGo, KnCMiner затваря $ 14M серия A инвестиционен кръг и др

Post Altcoin

Вълновете на имплозия