4 причини защо кошерът е революционен Bitcoin Портфейл | Bulgarian.lamareschale.org

4 причини защо кошерът е революционен Bitcoin Портфейл

4 причини защо кошерът е революционен Bitcoin Портфейл

Конкуренцията става все по-ожесточена на бойното поле Bitcoinwallet, с успешни претенденти сега, идващи от всички страни на спектъра - особено след като на Apple си напред за Bitcoin портфейлите на IOS. Сега, когато имаме изобилие от възможности за съхранение на Bitcoin на практически всяко устройство, следващата логична стъпка е да разберете кои от тях са най-добрите.

Аз вече прегледана кошера Bitcoin walletand го даде една много положителна оценка. Въпреки това, този преглед е само за приложението Android, както и няколко updateshave настъпили оттогава в Hive земя - най-вече на освобождаването на дадена уеб портфейл, който работи на HTML5 и е съвместим с всички съвременни уеб браузъри и дори мобилни устройства.

Това парче ще очертае четири различни функции, които правят Hive потенциално революционно Bitcoin портфейл. Вярно е, че две от тези функции са само частично развит, последното от които е само предложение, а не всички функции са достъпни на всички устройства в момента. Но взети заедно, целостта на функционалността Hive представлява значителен скок напред в това, което Bitcoin портфейли са способни.

1. Иновативни решения за сигурност

Уеб Hive е applicationsports рационализирана HTML5 интерфейс и портмоне от HD. В този случай, HD не стои за "висока резолюция", но по-скоро "йерархична детерминирана" - технически термин, отнасящи се до способността на портфейла, за да се възстанови само с 12-дума пропуск.

По същество това означава портфейла никога не трябва да бъде подкрепено, тъй като потребителят трябва само да запомниш конкретна комбинация от думи. С този единствен 12-дума пропуск техния уеб портфейла Hive могат да бъдат достъпни от всеки компютър или HTML5-устройство с интернет връзка.

Този вид сигурност означава, потребителят е в пълен контрол на тяхното Bitcoin. Частните ключове не се съхраняват на централизиран сървър, както и че няма нужда да се доверите на Gmail или Dropbox с файл с резервно копие. Портфейлът е вечно на blockchain и винаги достъпни с HD паролата на.

Това е сравнително ново допълнение към протокола Bitcoin - наречен BIP32 - и е била приложена само с няколко клиенти услугата, като например Електрум. Но тази функция е много добре дошло допълнение към кошер и ще служи за опростяване на сигурност за случайни потребители Bitcoin.

2. Поддържане на много Cryptocurrency

Уеб приложение Hive също стартира с уникална функция за портфейла Bitcoin - подкрепа за различни cryptocurrencies, цялата съхранена в един и същи портфейла. В момента има само подкрепа за Bitcoin и Litecoin, но разработчиците се стремят да добавите толкова cryptocurrencies колкото е възможно. Те може дори да се създаде самостоятелен APIthat може да се свърже с почти всяка blockchain и го задава въпроси като база данни.

Не само, че разработчиците искат да се включат други популярни altcoinssuch като Blackcoin, но също така и по поръчка активи, създадени от Crypto 2.0 платформи като Counterpartyand Ethereum. Представете си, че можете да търсите създават децентрализирани акции в дружества, това направо от портфейла на Hive Bitcoin.

Такова всенасочено портфейла ще бъде наистина иновативно, защото в момента има много ограничени възможности за съхранение на много монети. Човек може или изтегляне и инсталиране на Qt десктоп клиент всяка монета е - неудобно и често ресурсоемка интензивно - или просто да поддържате монети на централизиран уебсайт за търговия като Cryptsy или Mintpal.

Като сигурен начин за съхранение на множество видове монети на едно място ще бъде сериозна полза за cryptocurrency общност. Това ще направи традиционната Qt портмонета остарели за всичко друго, но за съхранение цяло blockchain, минното дело и сеченето. Той също така ще премахне риска от загуба на пари в хакерски атаки срещу централизирани обмен.

3. Вграден App Store

Hive е първият портфейла Bitcoin да има лесната интеграция на приложения на трети страни, като например сайта на търговия Bitstamp или хазарт игра Минно поле. Аз вилня за тази функция в моя преглед на кошера, а аз все още вярвам, че това е един от най-готините функции във всеки портфейл в момента.

Магазинът за приложения остава ограничена до няколко приложения в този момент, и никой от тях не са особено революционно. Но това ще се промени, когато приложението придобива по-голяма популярност и разработчиците започват пренасяне на техните уеб услуги на платформата Hive за да получите достъп до тази демографска група.

Някои от възможностите, които мога да си представя да включва пълен разцвет хазартни приложения с прорези, блекджек и Texas Hold'em (печати с палки, някой?); неприкосновеността на личния живот подобрител като CoinJoin и DarkWallet; и децентрализирани пазари като OpenBazaar. С цифров валута и широко отворена платформа приложение, небето е наистина лимита.

Разработчиците кошера предоставят полезни насоки за създаване GitHubfor стандартните приложения, които са по същество само на пакети от CSS, HTML или Javascript код който се показват в прозорец в рамките на кошера. Като водач казва: "Можете да използвате повечето функции, които бихте очаквали от един стандарт модерен уеб браузър."

4. Feature-Въз Crowdfunding (Предложен)

Преди малко повече от две седмици, един кошер разработчик публикуван на GitHub идея за повишаване на moneyfor целенасочено развитие на специфични Hive функции. Това ще даде възможност донори да гласуват по същество от това, което те искат разработчиците да работят от и директно подпомагане на специфични допълнения към функционалността Hive.

Дали това видение на груповото финансиране звучи познато? Би трябвало, защото това е много подобен на Lighthouse- Майк Хърн, който, когато се освободи, ще даде възможност на хората да се финансира директно конкретни подобрения в основната протокола Bitcoin, че те искат да работят по Хърн. Това е модел на този вид финансиране, което би трябвало да подобри често-близнаци връзката, че разработчиците са с техните потребители.

Майк Хърн намеси на груповото финансиране пост Hive е, обяснявайки как работи си Lighthouse проект и дали ще бъде съвместима с визия Hive за финансиране на портфейла ъпгрейди. Хърн сключен с дълъг коментар обяснява необходимите стъпки, които биха били необходими, за да се интегрират в Lighthouse Hive.

Въпреки това, Хърн отбелязва, че "Lighthouse все още не е с отворен код, така че този план не е постижимо, докато тя е." Това е така, защото Хърн иска да направи толкова пари, колкото е възможно на разстояние Lighthouse, преди да го отваря към света. Поради това, тя може да мине известно време преди Hive има достъп до този конкретен метод груповото финансиране.

Като Bitcoin портфейли на следващото ниво

Те са само една шепа от текущи и предстоящи Hive функции, които ми направиха впечатление напоследък - разглежда GitHub профила добиви кошера е още по предложените функции, които биха могли да се реализират в бъдеще.

Това е едно вълнуващо възраст, когато можем да гледате в реално време как разработчиците, които откриват нови начини, за да ни използват парите ни, а дори и да са в състояние да си взаимодействат директно и да предложи подобрения. Такъв напредък ще се случи още по-бързо течение на времето и конкуренцията става ожесточена.

Резултатът ще бъде напълно приспособима приложения за смартфони, които го правят изключително лесен и удобен за изпращане и манипулират своите пари по някакъв начин да си представите. Това е страхотно бъдеще наистина, и кошер помага за проправяне на пътя.

Свързани новини


Post Altcoin

Bytecoin (BCN) вече е въоръжен с мултисиг

Post Altcoin

Златните правила: основно ръководство за закупуване и използване на Bitcoins

Post Altcoin

Защо Reddcoin е социалната валута

Post Altcoin

Как да купя Monero в 3 лесни стъпки: Ръководство за начинаещи

Post Altcoin

Как да заявите вашето Bitcoin Cash и да го продадете за Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Джеси Пауъл от Риппъл подаде оставка

Post Altcoin

Как да купите Litecoin с Paypal, кредитна карта или банков превод

Post Altcoin

Как да заявите Bitcoin Gold (BTG): Ръководство стъпка по стъпка

Post Altcoin

Multi-vPoW: Решение на Myriadcoin за обединяване-добив

Post Altcoin

Как да получите Bitcoins - Ръководство за получаване на Bitcoins Бързо и безплатно през 2018 г

Post Altcoin

Анализ на Bitcoin срещу Litecoin и Gold срещу сребро

Post Altcoin

Как да купите Namecoin (Paypal, кредитна карта, Парични средства) - 100% безопасно и просто